Álláskeresési tanácsadás

"Istvánról már az első tanácsadást megelőzően elküldött kérdések, tesztek alapján lejön, hogy érti a dolgát, amire a találkozás csak ráerősít. Gyakorlatias ember, nem beszél mellé, objektív és teljesen tisztában van a munkaerő-piaci elvárásokkal. Az önéletrajzom, a motivációs levelem, egy preferencia értékelő kérdőív és számos előzetes, írásban feltett kérdés alapján teljesen összeállt neki a kép a személyiségemről és a helyzetemről, így már az első találkozónkra tökéletesen felkészülve érkezett meg.

Sajnos István előtt más tanácsadóknál is jártam, de velük ellentétben ő nem hagyott magamra, együtt gondoltuk át, hogy mi kerüljön az önéletrajzomba, a motivációs levelembe, közösen építettük fel a Facebook és a Linkedin profilomat és készültünk fel az állásinterjúra. Mindent megmutat, többször elmond, ha kell és sablonokkal is segít. Sőt, a későbbiek során bármikor elküldhettem neki a pályázati anyagomat egy konkrét állással kapcsolatban, mégsem hajtott el soha azzal, hogy ezért külön kéne fizetnem.

Az állásom elvesztése után egyre értéktelenebbnek, feleslegesnek éreztem magam, de István nagyon sokat segített abban, hogy visszanyerjem az önbizalmam. A legjobb, hogy végre volt valaki, akinek bármilyen kérdést feltehettem, mindig kaptam választ. Az ingyenes tanácsadáson túl még négy órát voltam Istvánnál és másfél hónap alatt találtam munkát, pedig előtte már négy hónapja bújtam a hirdetéseket eredmény nélkül. "

Steinbacher Erika, irodavezető