eKönyvek

Most minden könyvem mellé 90 perc INGYENES tanácsadás jár!

Tóth István vagyok, 7 éve dolgozom álláskeresőkkel, eddig több mint 3 000 önéletrajzot láttam és állásinterjúra több mint 1 000 embert készítettem fel.

Pontosan tudom, mik a munkaadók elvárásai, melyek az álláskeresők leggyakoribb hibái, mitől jó egy önéletrajz és egy motivációs levél és azt is tudom, hogyan lehet valaki sikeres az állásinterjún. Emellett abban is tudok segíteni, hogy hol érdemes állást keresned, és hogyan szerezhetsz (teremthetsz) magadnak állást.

Oktatóanyagaim, személyes konzultációim, ingyenes tanfolyamom és az ingyenes tanácsadásom segítségével mára több mint ezer álláskeresőnek segítettem az elhelyezkedésben.

Ha álláskeresőként hozzám fordulsz, a legeredményesebb álláskeresési technikákat tanítom meg neked, hogy minél előbb megtaláld és elnyerd az új állást. Nem egy fejvadász vagyok, aki munkaadó cégek megbízásából választ ki és közvetít munkaerőt, hanem közvetlenül a jelölteknek, az álláskeresőknek segítek az elhelyezkedésüket felgyorsítani.

Rendeld meg bármelyik könyvemet, és 90 perc tanácsadást kapsz AJÁNDÉKBA!

ÁLLÁSKERESŐK NAGYKÖNYVE Hogyan találj munkát?

Álláskeresők nagykönyve

Hogyan találj munkát? Hogyan csinálj karriert? Gyakorlati nagykönyv tudatos álláskeresőknek és pályamódosítóknak

Az ÁLLÁSKERESŐK NAGYKÖNYVÉT azért írtam meg, mert miközben a pénzügyi és gazdasági válság valamint a negyedik ipari forradalom hatására folyamatosan nő az álláskeresők száma, a régen bevált álláskeresési technikák egyáltalán nem működnek, mégis az álláskeresők többsége ezeket a nagyon alacsony hatásfokkal működő módszereket használja, és csodálkozik, hogy a siker elmarad. Ez nem az álláskeresők hibája, hanem inkább azoké a tanácsadóké, akik régi, elavult, több évtizede még jól működő, de a mai viszonyok között teljesen használhatatlan módszerekkel tömik az emberek fejét.

Éppen ezért 2016 (és a következő esztendők) álláskeresői és pályamódosítói legnagyobb feladatának azt tekintem, hogy megértsék ezeket az új trendeket és megtanuljanak alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Jelen könyv ebben próbál meg segíteni hasznos információkkal, rengeteg gyakorlati tanáccsal, praktikával, tesztek, kérdőívek és feladatok tucatjaival.

A könyv 382 oldalt tesz ki, melyből több mint 100 oldal teszt, kérdőív és gyakorlati feladat! 2016 év elejére készültem el a második, átdolgozott kiadással, így a könyv a legfrissebb álláskeresési trendeket és információkat tartalmazza.

Rendeld meg az ÁLLÁSKERESŐK NAGYKÖNYVÉT és egy 39 oldalas komplex Önismereti tesztet, valamint 90 perc álláskeresési tanácsadást kapsz AJÁNDÉKBA!

Önismeret és Önérvényesítés Milyen munka a neked való?

Önismeret és Önérvényesítés Álláskeresési tanácsadás

Milyen munka a nekem való? Miben van esélyem a sikerre?

Még mielőtt bármilyen előttünk álló nagyobb kihívásra választ adnánk, egy jelentősebb irányváltásba, gyökeres változásba kezdenénk, így például egy új állás keresésébe fognánk vagy nekivágnánk a pályamódosításnak, érdemes mérleget készíteni önmagunkról, melyben előnyös és hátrányos vonásaink egyaránt szerepelnek. A 39 oldalas teszt segítségével megtudhatod, hogy milyen munka a neked való és miben van nagy esélyed a sikerre.

Rendeld meg és 90 perc tanácsadást kapsz AJÁNDÉKBA!

Önmenedzselés támogatása Mi a célod a karrieredben?

Önmenedzselés támogatása Álláskeresési tanácsadás

Mitől vagy boldog, elégedett? Mi a célod az életben, a karrieredben?

Ha vissza akarod szerezni az irányítást az életed és a karriered felett, tudnod kell, hogy melyek azok a dolgok, melyek valóban boldoggá tesznek és elégedettséggel töltenek el. Jelen írás segítségével át tudod gondolni azokat a helyzeteket, időszakokat az életedben, a karrieredben, amikor nagyon boldog, nagyon elégedett voltál, azonosíthatod és megértheted az ezekben újra és újra felbukkanó közös vonásokat, s impulzust kapsz ahhoz, hogy ezeket vissza tud hozni az életedbe, a munkádba.

Ehhez persze vissza kell emlékezned azokra az eseményekre, időszakokra is, amikor a legkevésbé voltál boldog, elégedett! Vannak-e közös jellemzői ezeknek az időszakoknak? Mi az, ami ma is jelen van az életedben, a karrieredben? Hogyan tudnál ezektől megszabadulni?

Tapasztalataim szerint az emberek nagy része nem határozza meg személyes céljait. Annak ellenére, hogy az életcélok segítenek abban, hogy jól menedzseljük az életünket és a karrierünket és elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy jól kezeljük a stresszt. Ha tudod mi a célod, sokkal könnyebben hozol döntéseket a munkádat illetően is.

Rendeld meg és 90 perc tanácsadást kapsz AJÁNDÉKBA!