Önismeret és Önérvényesítés Milyen munka a neked való?

Önismeret és Önérvényesítés Álláskeresési tanácsadás

Milyen munka a nekem való? Miben van esélyem a sikerre?


Még mielőtt bármilyen előttünk álló nagyobb kihívásra választ adnánk, egy jelentősebb irányváltásba, gyökeres változásba kezdenénk, így például egy új állás keresésébe fognánk vagy nekivágnánk a pályamódosításnak, érdemes mérleget készíteni önmagunkról, melyben előnyös és hátrányos vonásaink egyaránt szerepelnek.
 

Oldalszám: 39 A5-ös méretű oldal

Kiadás éve: 2016 (második, átdolgozott kiadás; az első kiadás éve: 2015)

 

 

Jelen, önismereti céllal készített felmérés révén megállapíthatod, hogy életed adott pontján hol állsz, és hová akarsz, merre érdemes tartanod. A magad által készített tükörbe nézve, képességeidet felmérve, eldöntheted, hogy milyen jellegű munkát érdemes végezned a siker és a beválás esélyével (például az üzleti élet gondolkodást és elemzést igényel, szemben a humán szolgáltatásokkal, amelyek ellátásához empátia, kommunikációs és szociális készségek kellenek).

Az eTeszt segítségével, az önismeret tárgyi összetevőinek felmérése során, többek között a következő kérdésekre találhatod meg az elfogulatlan, objektív választ:

 • Miben vagyok a legjobb?
 • Mit szeretek a legjobban csinálni?
 • Mit szeretek a legkevésbé csinálni?
 • Egyedül vagy másokkal együtt tudok igazán eredményesen dolgozni?
 • Szeretem-e a magányt vagy inkább a társaságot kedvelem?
 • Mihez van tehetségem? Mire vagyok leginkább képes?
 • Van-e megfelelő képzettségem? Ha nincs, meg tudom-e szerezni a hiányzó képzettséget?
 • Szorgalmas vagyok-e? Kitartó vagyok-e?
 • Önálló vagyok-e?
 • Kötött ütemben dolgoznék-e szívesen vagy inkább a magam szabta, egyenetlen munkaritmust szeretem?
   

90 perc INGYENES tanácsadás ORSZÁGSZERTE!

Ha most megrendeled az Önismeret és Önérvényesítés c. komplex tesztet, 90 perc önismereti, erősségfejlesztési tanácsadást kapsz AJÁNDÉKBA! Élj bárhol az országban, egy minimális befektetéssel 90 perc önismereti, erősségfejlesztési tanácsadáshoz, egy értékes könyvhöz és további kedvezményhez juthatsz hozzá, melyről az alábbiakban olvashatsz!

Az önismereti tanácsadás során NÉGYSZEMKÖZT átbeszéljük a Téged leginkább foglalkoztató kérdéseket a témában.

Budapestiek számára személyes tanácsadás is lehetséges. Ha valamiért nem tudsz eljönni hozzám személyesen, az álláskeresési tanácsadást - az általam eddig több száz alkalom során használt és jól bevált - Skype videóhívás keretében is meg tudjuk valósítani.
 

   Ízelítő a tartalomból >>   

  

-30% az Önismeret és Önérvényesítés teszt árából

A 90 perc INGYENES tanácsadás mellé még további kedvezményt is adok. Az Önismeret és Önérvényesítés teszt eredeti ára: 2.990.- Ft, amit most csupán 1.990.- Ft-ért rendelhetsz meg! Egy hasonló témájú teszt ára elérheti akár a 7-8 ezer forintot is! Hogyan tudom ilyen olcsón adni? Egyrészt az Önismeret és Önérvényesítés tesztet elektronikus formátumban adom ki, így nincsenek nyomtatási költségek. Másrészt, mivel én magam árulom a tesztet, nekem nem kell a nagy- és kiskereskedők árrését beépíteni. 

 

ÖSSZEFOGLALVA: MIT KAPSZ TŐLEM?

Csupán 1.990.- Ft-ért megkapod a komplex, 39 oldalas Önismereti és Önérvényesítési tesztet
+ 90 perc INGYENES önismereti, erősségfejlesztési tanácsadást

Jól hangzik, nem? Mire vársz? Rendeld meg az Önismeret és Önérvényesítés tesztet MOST, és szerezd meg a 90 perc AJÁNDÉK tanácsadást!

A megrendeléssel kapcsolatos tudnivalók

 • Először kérlek, töltsd ki az alábbi Megrendelést, és kattints a Megrendelem gombra.
 • Ezt követően egy, a megrendelést visszaigazoló e-mailt kapsz tőlem, amit a rendszer a megrendelésedben feltüntetett adatok alapján automatikusan generál és küld el számodra az űrlapon feltüntetett e-mail címre.
 • A visszaigazoló e-mail tartalmazza azokat az információkat (így például a bankszámlaszámomat; vagy hogy mit kell beírnod a közlemény rovatba a jobb beazonosíthatóság végett; egyéb, a megrendeléssel kapcsolatos fontos tudnivalókat), amelyek ahhoz szükségesek, hogy a megrendelt eKönyv ellenértékét át tud nekem utalni.
 • Fizetési módok: mivel az általad kiválasztott könyvet elektronikus formátumban kapod meg tőlem, ezért utólagos fizetésre nincs lehetőség. Az eKönyv összegét kizárólag előre utalással vagy banki befizetéssel tudod rendezni! Megértésedet köszönöm. Ha számodra egyik fizetési mód sem megfelelő, kérlek, írj az info@szfszakerto.hu e-mail címre!
 • Legkésőbb az utalásodat / a befizetésedet követő munkanapon, a megrendelésben megadott e-mail címre elküldöm az eKönyvet.
 • Ha a megrendeléssel, esetleg a könyvvel kapcsolatban bármi kérdésed, kérésed van, bátran tedd fel azt az űrlap "Megjegyzés" rovatában, vagy írj az info@szfszakerto.hu e-mail címre.

 

A megrendeléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot:

Az eTesztet a fizetést követő munkanapon küldöm el neked.

A könyv címe: Önismeret és Önérvényesítés teszt Milyen munka a nekem való? Miben van esélyem a sikerre?

Ára: 1.990.- Ft

Ha eltér a Megrendelő nevétől!
Irányítószám, település, utca, házszám stb.
A teszt megvásárlásával 90 perc INGYENES tanácsadásra vagy jogosult. Jelöld meg, ha élni kívánsz a lehetőséggel. Természetesen ezt KÉSŐBB is igényelheted! Erről a teszt is tartalmazz leírást.