Önmenedzselés támogatása Mi a célod a karrieredben?

Önmenedzselés támogatása Álláskeresési tanácsadás

Mitől vagy boldog, elégedett? Mi a célod az életben, a karrieredben?


Ha vissza akarod szerezni az irányítást az életed, a karriered felett, tudnod kell, hogy melyek azok a dolgok, melyek valóban boldoggá tesznek és elégedettséggel töltenek el. Jelen írás segítségével át tudod gondolni azokat a helyzeteket, időszakokat az életedben, a karrieredben, amikor nagyon boldog, nagyon elégedett voltál, azonosíthatod és megértheted az ezekben újra és újra felbukkanó közös vonásokat, s kezdő lökést kapsz ahhoz, hogy ezeket vissza tud hozni az életedbe, a munkádba. Ehhez persze vissza kell emlékezned azokra az eseményekre, időszakokra is, amikor a legkevésbé voltál boldog, elégedett! Vannak-e közös jellemzői ezeknek az időszakoknak? Mi az, ami ma is jelen van az életedben, a karrieredben? Hogyan tudnál ezektől megszabadulni?

Tapasztalataim szerint az emberek nagy része nem határozza meg személyes céljait. Annak ellenére, hogy az életcélok segítenek abban, hogy jól menedzseljük az életünket és a karrierünket és elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy jól kezeljük a stresszt. Ha tudod mi a célod, sokkal könnyebben hozol döntéseket a munkádat illetően is. Jelen teszt segíteni fog neked, hogy tisztábban lásd a céljaid az életben, a karrieredben. 

 

Oldalszám: 30 A4-es méretű oldal

Kiadás éve: 2015 

 

 

90 perc INGYENES tanácsadás ORSZÁGSZERTE!

Ha most megrendeled az Önmenedzselés támogatása tesztet, 90 perc önismereti, erősségfejlesztési tanácsadást kapsz AJÁNDÉKBA! Élj bárhol az országban, egy minimális befektetéssel 90 perc önismereti, erősségfejlesztési tanácsadáshoz, egy értékes könyvhöz és további kedvezményhez juthatsz hozzá, melyről az alábbiakban olvashatsz!

Az önismereti tanácsadás során NÉGYSZEMKÖZT átbeszéljük a Téged leginkább foglalkoztató kérdéseket a témában.

Budapestiek számára személyes tanácsadás is lehetséges. Ha valamiért nem tudsz eljönni hozzám személyesen, az álláskeresési tanácsadást - az általam eddig több száz alkalom során használt és jól bevált - Skype videóhívás keretében is meg tudjuk valósítani.

 

   Ízelítő a tartalomból >>   

 

-30% az Önmenedzselés támogatása teszt árából!

A 90 perc INGYENES tanácsadás mellé még további kedvezményt is adok. Az Önmenedzselés támogatása teszt eredeti ára: 2.990.- Ft, amit most csupán 1.990.- Ft-ért rendelhetsz meg! Egy hasonló témájú teszt ára elérheti akár a 7-8 ezer forintot is! Hogyan tudom ilyen olcsón adni? Egyrészt az Önmenedzselés támogatása tesztet elektronikus formátumban adom ki, így nincsenek nyomtatási költségek. Másrészt, mivel én magam árulom a tesztet, nekem nem kell a nagy- és kiskereskedők árrését beépíteni. 

 

ÖSSZEFOGLALVA: MIT KAPSZ TŐLEM?

Csupán 1.990.- Ft-ért megkapod a 30 oldalas Önmenedzselés támogatása tesztet
+ 90 perc INGYENES önismereti, erősségfejlesztési tanácsadást

Jól hangzik, nem? Mire vársz? Rendeld meg az Önmenedzselés támogatása tesztet MOST, és szerezd meg a 90 perc AJÁNDÉK tanácsadást! 

  

A megrendeléssel kapcsolatos tudnivalók

  • Először kérlek, töltsd ki az alábbi Megrendelést, és kattints a Megrendelem gombra.
  • Ezt követően egy, a megrendelést visszaigazoló e-mailt kapsz tőlem, amit a rendszer a megrendelésedben feltüntetett adatok alapján automatikusan generál és küld el számodra az űrlapon feltüntetett e-mail címre.
  • A visszaigazoló e-mail tartalmazza azokat az információkat (így például a bankszámlaszámomat; vagy hogy mit kell beírnod a közlemény rovatba a jobb beazonosíthatóság végett; egyéb, a megrendeléssel kapcsolatos fontos tudnivalókat), amelyek ahhoz szükségesek, hogy a megrendelt eKönyv ellenértékét át tud nekem utalni.
  • Fizetési módok: mivel az általad kiválasztott könyvet elektronikus formátumban kapod meg tőlem, ezért utólagos fizetésre nincs lehetőség. Az eKönyv összegét kizárólag előre utalással vagy banki befizetéssel tudod rendezni! Megértésedet köszönöm. Ha számodra egyik fizetési mód sem megfelelő, kérlek, írj az info@szfszakerto.hu e-mail címre!
  • Legkésőbb az utalásodat / a befizetésedet követő munkanapon, a megrendelésben megadott e-mail címre elküldöm az eKönyvet.
  • Ha a megrendeléssel, esetleg a könyvvel kapcsolatban bármi kérdésed, kérésed van, bátran tedd fel azt az űrlap "Megjegyzés" rovatában, vagy írj az info@szfszakerto.hu e-mail címre.

 

A megrendeléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot:

Az eTesztet a fizetést követő munkanapon küldöm el neked.

A könyv címe: Önmenedzselés támogatása teszt Mitől vagy boldog, elégedett? Mi a célod az életben, a karrieredben?

Ára: 1.990.- Ft

Ha eltér a Megrendelő nevétől!
Irányítószám, település, utca, házszám stb.
A teszt megvásárlásával 90 perc INGYENES tanácsadásra vagy jogosult. Jelöld meg, ha élni kívánsz a lehetőséggel. Természetesen ezt KÉSŐBB is igényelheted! Erről a teszt is tartalmazz leírást.