INGYENES tanácsadás országszerte!

Ne töltsd az idődet kísérletezéssel!

Vegyél részt az INGYENES tanácsadásomon, ahol egyénre szabott módon tudok segíteni a problémáid megoldásában.

 

Miben tudok segíteni?

Ha állást keresel, abban, hogy miképpen

 • találj magadnak olyan állást, amelyre csak kevesen pályáznak
 • jelentkezz olyan pozíciókra, amiket a munkaadók meg sem hirdetnek, viszont, ha Te tudsz ezekről, a továbbiakban nem szorulsz az álláshirdetésekre
 • érd el, hogy elolvassák az önéletrajzodat, és behívjanak állásinterjúra
 • írj a munkaadó elvárásainak megfelelő motivációs levelet
 • készülj fel az állásinterjúra, a stresszinterjúra
 • építs Énmárkát, amely ma már legalább olyan fontos, mint egy jó önéletrajz
 • használd a közösségi médiát (Facebook, LinkedIn) állásszerzésre
 • tárgyalj a béredről, hogy az állásinterjú végén elégedett legyél a fizetéseddel is
 • mindezeken túl válaszolok az álláskereséssel, a pályamódosítással és a karrierépítéssel kapcsolatos összes kérdésedre
 • az álláskeresési tanácsadás eredményeként sokkal jobban fogod ismerni önmagad: céljaidat, képességeidet
 • segítek visszanyerni az önbizalmad, mert egészséges önbecsülés nélkül nem fogod tudni hitelesen előadni magad a leendő munkáltatód előtt
 • segítek azonosítani az erősségeidet, ezáltal olyan munkát szerezhetsz magadnak, amit élvezel, és ahol építhetsz azokra a készségeidre, melyekkel ki tudsz tűnni a tömegből.

 

Ha a jövőben vállalkozóként szeretnéd kipróbálni magad,

 • segítek, hogy tudd azonosítani, erősségekké fejleszteni és a mindennapokban is alkalmazni a domináns vállalkozói adottságaidat
 • ez azért fontos, mert minden sikeres vállalkozó rendelkezik valamilyen kombinációban 10 kiemelkedő adottsággal
 • a tanácsadás eredményeként megtudhatod, hogy Te milyen vállalkozói adottságokkal  és milyen mértékben bírsz
 • tudni fogod, hogy mit érdemes erősséggé fejlesztened (és mit kell másokhoz delegálnod)
 • konkrét útmutatót, fejlesztési tervet dolgozunk ki a vállalkozói készségeid tökéletesítésére.

Tudást és tapasztalatot bárki szerezhet, ezek nem fognak megkülönböztetni téged másoktól, és nem fognak kiemelni a vállalkozók tömegéből. Az erősségeid és főleg azok kombinációja azonban csak rád jellemzőek! Ha ezekkel tisztában vagy, tudatosan fejleszted őket és célzottan építesz rájuk, nagyobb eséllyel tudod megvalósítani az ötletedet, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tudod tenni a vállalkozásodat és elképesztően sikeres leszel abban, amit csinálsz.

Röviden: elképesztően sikeres leszel abban, amit csinálsz.

   Érdekel az INGYENES tanácsadás >>   

 

Miért érdemes megfogadnod a tanácsaimat?

Tóth István vagyok, 7 éve dolgozom álláskeresőkkel, eddig több mint 3 000 önéletrajzot láttam és állásinterjúra több mint 1 000 embert készítettem fel.

Pontosan tudom, mik a munkaadók elvárásai, melyek az álláskeresők leggyakoribb hibái, mitől jó egy önéletrajz és egy motivációs levél és azt is tudom, hogyan lehet valaki sikeres az állásinterjún. Emellett abban is tudok segíteni, hogy hol érdemes állást keresned, és hogyan szerezhetsz (teremthetsz) magadnak állást.

Oktatóanyagaim, személyes konzultációim, ingyenes tanfolyamom és az ingyenes tanácsadásom segítségével mára több mint ezer álláskeresőnek segítettem az elhelyezkedésben.

Ha álláskeresőként hozzám fordulsz, a legeredményesebb álláskeresési technikákat tanítom meg neked, hogy minél előbb megtaláld és elnyerd az új állást. Nem egy fejvadász vagyok, aki munkaadó cégek megbízásából választ ki és közvetít munkaerőt, hanem közvetlenül a jelölteknek, az álláskeresőknek segítek az elhelyezkedésüket felgyorsítani.

Az amerikai Gallup Intézet Erősségfejlesztő programjával, a StrengthsFinderrel mintegy öt éve ismerkedtem meg és eddig több száz álláskereső esetében használtam a módszert eredményesen.

Az álláskeresőknél alkalmazott erősségfejlesztési módszer kapcsán elkezdtem tanulmányozni a Gallup Vállalkozásfejlesztési programját, az Entrepreneurial Profile 10-et. A vállalkozói adottságok fejlesztési programot azóta közel hatvan vállalkozó ügyfelemnél volt szerencsém alkalmazni. Egy részük induló vállalkozás volt (többségükben olyan munkavállalók, akik az állásuk elvesztése után vállalkozás indításában gondolkodtak), más részük gyakorló vállalkozó, akik szerették volna még hatékonyabbá, még jövedelmezőbbé tenni vállalkozásukat.

 

Röviden:

Ha állást keresel vagy pályát módosítanál, illetve épp vállalkozás beindítását fontolgatod, gyere el hozzám, és vedd igénybe az ingyenes tanácsaimat!

 

   Az INGYENES tanácsadásra itt tudsz jelentkezni >>   

*NINCS semmiféle apróbetűs rész. NEM kell megrendelned semmit sem előre, sem a tanácsadás után. Ha a találkozónk végén úgy ítéled meg, köszönöd, de neked nincs szükséged a tanácsaimra, bátran jelezd ezt felém, és nem beszélünk meg egy második alkalmat. Azért ez esetben is remélem, hogy sikerült valami hasznosat átadnom a számodra.

 

Hogyan működik a tanácsadás?

Ha Budapesten élsz, személyesen is tudunk találkozni. Ha ez nem megoldható, a tanácsadást az általam meglehetősen gyakran használt Skype videohíváson keresztül tudjuk megvalósítani.

 

Tanácsadás már az egész országban!
 • Élj bárhol az országban!
 • Te is részese lehetsz a programnak!
 • Mindenkinek INGYENES!
 • A személyes tanácsadás, coaching mellett lehetőséged van ún. távtanácsadásra, távcoachingra is!
 • Eddig több mint ezer tanácsadást és coachingot folytattam le, ebből több százat Skype videohíváson keresztül!
 • Költséghatékony: nem kell az utazás költségeit kifizetned. Így pénzt spórolsz meg!
 • Időtakarékos: nem kell órákat töltened utazással. Időt spórolsz meg!
 • Produktív: az utazással megspórolt pénzt, időt, energiát másra tudod fordítani!

 

Kérj Skype-os tanácsadást és + 30%-ot AJÁNDÉKBA kapsz!

Ha az ingyenes tanácsadásra Skype videohíváson keresztül kerül sor, az alap 45 perc mellé + 15 percet most AJÁNDÉKBA kapsz! Ez így már 60 perc INGYENES tanácsadás! Nem is hangzik rosszul, igaz?

   Kérem az INGYENES tanácsadást >>   

 

Mit mondtak azok, akik már jártak nálam?

"Istvánról már az első tanácsadást megelőzően elküldött kérdések, tesztek alapján lejön, hogy érti a dolgát, amire a találkozás csak ráerősít. Gyakorlatias ember, nem beszél mellé, objektív és teljesen tisztában van a munkaerő-piaci elvárásokkal. Az önéletrajzom, a motivációs levelem, egy preferencia értékelő kérdőív és számos előzetes, írásban feltett kérdés alapján teljesen összeállt neki a kép a személyiségemről és a helyzetemről, így már az első találkozónkra tökéletesen felkészülve érkezett meg.

Sajnos István előtt más tanácsadóknál is jártam, de velük ellentétben ő nem hagyott magamra, együtt gondoltuk át, hogy mi kerüljön az önéletrajzomba, a motivációs levelembe, közösen építettük fel a Facebook és a Linkedin profilomat és készültünk fel az állásinterjúra. Mindent megmutat, többször elmond, ha kell és sablonokkal is segít. Sőt, a későbbiek során bármikor elküldhettem neki a pályázati anyagomat egy konkrét állással kapcsolatban, mégsem hajtott el soha azzal, hogy ezért külön kéne fizetnem.

Az állásom elvesztése után egyre értéktelenebbnek, feleslegesnek éreztem magam, de István nagyon sokat segített abban, hogy visszanyerjem az önbizalmam. A legjobb, hogy végre volt valaki, akinek bármilyen kérdést feltehettem, mindig kaptam választ. Az ingyenes tanácsadáson túl még négy órát voltam Istvánnál és másfél hónap alatt találtam munkát, pedig előtte már négy hónapja bújtam a hirdetéseket eredmény nélkül. "

Steinbacher Erika, irodavezető
 

„István segítségével készítettem egy új önéletrajzot, motivációs levelet, csináltunk pár próba állásinterjút. Átgondoltuk a válaszokat vagy három tucat potenciálisan szóba jöhető kérdésre. Alig egy hónap után ott tartottam, hogy tízből hat esetben behívtak személyes interjúra. 2015 novemberében pedig sikerült elhelyezkednem. Soha nem hittem volna, hogy csupán négy alkalom tanácsadás ennyit tud segíteni. ”

Pupek Krisztina, pénzügyi menedzser

 

„Sajnos 15 év után elbocsájtottak és új munkahelyet kellett keresnem. De ez 45 éves kor felett nem túl könnyű, főleg, ha az emberrel megutáltatták azt, amit addig csinált és másfél évtizede nem keresett munkát. Szerencsére István segítségével nagyon hamar visszanyertem az önbizalmamat és a lelkesedésemet, szisztematikusan átnéztük a lehetőségeimet. István segített az önéletrajz és a motivációs levél írásában is. Több állásinterjús helyzetet gyakoroltunk be. Két hónap alatt végre abba a helyzetbe kerültem, hogy én dönthetem el, melyik munkaadóhoz megyek dolgozni”

Szántó Imre, kontroller

 

"Köszönöm Istvánnak a segítséget! A Skype-os konzultáció során számos kérdésemre választ kaptam. Az együtt töltött idő hatására tisztábban látom önmagam, értékeimet, erősségeimet. István kiváló szakember, ezenfelül barátságos és segítőkész személyiség. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Virág Ágnes

 

"Rá kellett döbbennem, hogy azok a módszerek, amelyekkel még 2009-ben állást találtam, mennyire nem működnek manapság. Szinte csak az önéletrajzomra és az internetes álláskereső oldalakra hagyatkoztam. Már közel egy éve kerestem munkát, amikor rábukkantam Istvánra a Facebookon. Először is közösen feltérképeztük azokat a munkáltatókat, ahol szívesen dolgoznék. Majd telefonos egyeztetés után személyesen elmentem azokhoz, akik erre nyitottak voltak. István felkészített a személyes találkozásra és több állásinterjús helyzetet is begyakoroltunk, melyek leginkább előfordulhatnak egy ilyen szituációban. Mindenekelőtt persze meg kellett értenem (és el kellett fogadnom), hogy elsősorban a hozzáállásomon kell változtatnom, ha munkát akarok találni. Ebben nagyon sokat segített egy alapos önvizsgálat. Egyébként az első tanácsadástól számított 3 hónapon belül sikerült munkát találnom a területemen. Köszönöm!"

Fodor Anna, asszisztens

 

„Vállalkozást terveztem indítani és ennek apropóján kerültem kapcsolatba Istvánnal. Először kicsit féltem, hogy ugyanazokat a közhelyeket fogom visszahallani, amiket szinte minden tanácsadótól. Viszont arra gondoltam, mivel az első alkalom ingyenes és a nemzetközi hírű Gallup Kutatóintézet tesztjét használja, hát mit veszíthetek. Szerencsére kellemes meglepetés ért. István nagyon gyakorlatias ember, aki egy intenzív nap és három alkalom utánkövetés alatt rendet tett a gondolataimban, és rávilágított az erősségeimre és arra, hogyan tudnám a képességeimet jobban kamatoztatni a vállalkozásomban.”

Holcz Éva, építőmérnök

 

"Úgy alakult, hogy 2014-ben egy csoportos létszámleépítés keretében elbocsájtottak, ami teljesen kikészített. Félszívvel ugyan, de kerestem állást, viszont szinte sehova nem hívtak be. Ekkor találtam rá véletlenül István hirdetésére, akivel 2 alkalom Skype-os tanácsadás után arra jutottunk, hogy ne erőltessem a régi szakmámat és valósítsam meg egy fiatalkori álmomat. Némi átképzés után létrehoztam egy saját kis virágszalont. A kapcsolatot azóta is tartjuk Istvánnal, akinek köszönöm a segítséget!"

Kovács Éva, virágkötő

 

"István tanácsai alapján pár órán belül összeraktam egy új önéletrajzot, olyat, amit jó volt elolvasni, ráadásul még hazudnom sem kellett.

Nagyon sokat tanultam a próbainterjúból, ahol számos olyan szempontot, munkaadói elvárást tudtam meg, melyekre soha sem gondoltam volna magamtól.

Három alkalom alatt olyan sokat tudtam meg magamról, annyi pozitív energiával és gyakorlati tudással lettem gazdagabb, ami nemcsak az álláskeresésben, de az élet más területén is hasznomra lesz. Tényleg csak jót tudok mondani Istvánról."

Nagy Géza, projektmenedzser 

 

"10 év alatt sajnos teljesen meggyűlöltem a korábbi munkámat. Minden reggel görcsbe rándult a gyomrom munkába menet. Így elkezdtem teljesen új lehetőségek után nézni. Istvánnal közösen feltártuk, hogy mi az a terület, ami nekem való, ahol jóval nagyobb önállóságot kapok. Szerencsére az akkori főnökömmel sikerült megbeszélnem, hogy más munkakörbe helyezzen át. Azóta újra élvezem a munkámat, és alig várom a következő napot, az újabb feladatokat. Köszönöm István!"

Bálint Mónika, kereskedelmi ügyintéző

 

 

Kérem az INGYENES tanácsadást >>