INGYENES tanfolyam

Ingyenes tanfolyam álláskeresőknek, pályamódosítóknak, vállalkozóknak

Összeállítottam egy ingyenes online tanfolyamot, amelyből

álláskeresőként megtudhatod, hogy miképpen

 • találj magadnak olyan állást, amelyre csak kevesen pályáznak
 • jelentkezz olyan pozíciókra, amiket a munkaadók meg sem hirdetnek, így a továbbiakban nem szorulsz az álláshirdetésekre
 • érd el, hogy elolvassák az önéletrajzodat, és behívjanak állásinterjúra
 • írj a munkaadó elvárásainak megfelelő motivációs levelet
 • készülj fel az állásinterjúra, a stresszinterjúra
 • építs Énmárkát, amely ma már legalább olyan fontos, mint egy jó önéletrajz
 • használd a közösségi médiát (Facebook, LinkedIn) az állásszerzéshez
 • tárgyalj a béredről, hogy az állásinterjú végén elégedett legyél a fizetéseddel is
 • az INGYENES online tanfolyam révén sokkal jobban fogod ismerni önmagad: céljaidat, képességeidet
 • segítek visszanyerni az önbizalmad, mert egészséges önbecsülés nélkül nem fogod tudni hitelesen képviselni, el(ő)adni magad a leendő munkáltatódnak sem az önéletrajzodban, sem az állásinterjún
 • betekintést nyújtok az erősségfejlesztésbe, ezáltal olyan munkát szerezhetsz magadnak, amit élvezel, és ahol építhetsz azokra a készségeidre, melyekkel ki tudsz tűnni a tömegből.

 

Ha a jövőben inkább vállalkoznál,

az online tréning eredményeként

 • megtudhatod, hogy mi a sikeres vállalkozók titka (ami egyébként nem is titok, sokkal inkább hozzáállás és az egyéni adottságok páratlan kombinálásának kérdése)
 • részletekbe menően bemutatom, hogy a kiemelkedően eredményes vállalkozók - kivétel nélkül - milyen, a sikerhez nélkülözhetetlen adottságokkal rendelkeznek
 • fel fogod tudni ismerni az erősségeidet
 • konkrét, gyakorlati tippeket kapsz a saját vállalkozói adottságaid fejlesztéséhez
 • sokkal inkább kamatoztatni fogod tudni az erősségeidben rejlő lehetőségeket, ezzel hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tudod tenni vállalkozásodat.

 

Tudást és tapasztalatot bárki szerezhet, ezek nem fognak megkülönböztetni Téged másoktól, és nem fognak kiemelni a tömegből. Az erősségeid és főleg azok kombinációja azonban csak rád jellemzőek! Ha ezekkel tisztában vagy, tudatosan fejleszted őket és célzottan építesz rájuk, hamarabb tudsz hozzád illő állást szerezni, nagyobb eséllyel tudod megvalósítani az ötletedet, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tudod tenni vállalkozásodat.

Röviden: elképesztően sikeres leszel abban, amit csinálsz.

 

Miért érdemes megfogadnod a tanácsaimat?

Tóth István vagyok, 7 éve dolgozom álláskeresőkkel, eddig több mint 3 000 önéletrajzot láttam és állásinterjúra több mint 1 000 embert készítettem fel.

Pontosan tudom, mik a munkaadók elvárásai, melyek az álláskeresők leggyakoribb hibái, mitől jó egy önéletrajz és egy motivációs levél és azt is tudom, hogyan lehet valaki sikeres az állásinterjún. Emellett abban is tudok segíteni, hogy hol érdemes állást keresned, és hogyan szerezhetsz (teremthetsz) magadnak állást.

Oktatóanyagaim, személyes konzultációim, ingyenes tanfolyamom és az ingyenes tanácsadásom segítségével mára több mint ezer álláskeresőnek segítettem az elhelyezkedésben.

Ha álláskeresőként hozzám fordulsz, a legeredményesebb álláskeresési technikákat tanítom meg neked, hogy minél előbb megtaláld és elnyerd az új állást. Nem egy fejvadász vagyok, aki munkaadó cégek megbízásából választ ki és közvetít munkaerőt, hanem közvetlenül a jelölteknek, az álláskeresőknek segítek az elhelyezkedésüket felgyorsítani.

Az amerikai Gallup Intézet Erősségfejlesztő programjával, a StrengthsFinderrel mintegy öt éve ismerkedtem meg és eddig több száz álláskereső esetében használtam a módszert eredményesen.

Az álláskeresőknél alkalmazott erősségfejlesztési módszer kapcsán elkezdtem tanulmányozni a Gallup Vállalkozásfejlesztési programját, az Entrepreneurial Profile 10-et. A vállalkozói adottságok fejlesztési programot azóta közel hatvan vállalkozó ügyfelemnél volt szerencsém alkalmazni. Egy részük induló vállalkozás volt (többségükben olyan munkavállalók, akik az állásuk elvesztése után vállalkozás indításában gondolkodtak), más részük gyakorló vállalkozó, akik szerették volna még hatékonyabbá, még jövedelmezőbbé tenni vállalkozásukat.

 

Miben tudok Neked segíteni? Jelöld meg, és azonnal indul az INGYENES tanfolyam!
 
 
 

Csatlakozz Te is ahhoz a közel 3 000 főhöz, akiknek ezzel a tanfolyammal vett új lendületet az álláskeresése, indult el és vált hatékonyabbá a vállalkozása!

A tanfolyam ingyenes és semmiféle kötelezettséggel nem jár. Ha gmailes vagy, és nem találod a tanfolyam aktuális anyagát az "Elsődleges" mappádban, érdemes mindig megnézned a "Promóciók" mappádat is.