Álláskeresési, pályaorientációs, karrier tanácsadás

Álláskeresés, pályaválasztás, pályamódosítás, karrier tanácsadás
álláskeresés - önéletrajz - motivációs levél - állásinterjú - bértárgyalás - pályamódosítás - karriertervezés
 • Nem találsz a képességeidnek megfelelő munkát?
 • Úgy érzed, sehol nem felelsz meg az elvárásoknak?
 • Állást keresel, de még az állásinterjúra sem hívnak be?
 • Második körre pedig már végképp nem hívnak vissza?
 • Végre azt szeretnéd csinálni, amit szeretsz, de ehhez pályát kell módosítanod? Viszont fogalmad sincs, hogyan kezdj neki? 
 • Tudatosan megtervezett, kiszámítható karriert akarsz? Olyat, amelyre építhetsz?
 • Több fizetésre, nagyobb megbecsülésre vágysz?
 • Nincs befolyásos ismerősöd, aki berakna egy jól fizető állásba?
 • Torkig vagy az állásoddal? Már nem motivál semmi? Váltani szeretnél? Jobban akarod érezni magad a munkádban? Értelmet akarsz találni abban?
 • Tudod, hogy a mostani munkádnál sokkal több van benned? De nem tudod, hogyan kezdj neki a változásnak, az álláskeresésnek?
 • Alig van önbizalmad, a maradékot is napról napra veszíted el? Reggelente görccsel a gyomrodban tekintesz az előtted álló feladatokra?
 • Fontos döntés előtt állsz? Bizonytalan vagy? Megerősítést szeretnél?
 • Úgy érzed, elakadtál és fogalmad sincs, hogyan tovább? Nem jutsz egyről a kettőre, pedig annyi mindent kipróbáltál már, de mégsem jártál sikerrel?

 

Mit szólnál, ha segítenék neked abban, hogy miképpen

 • találj magadnak olyan állást, amelyre csak kevesen pályáznak
 • jelentkezz olyan pozíciókra, amiket a munkaadók meg sem hirdetnek, viszont, ha Te tudsz ezekről, a továbbiakban nem szorulsz az álláshirdetésekre
 • érd el, hogy elolvassák az önéletrajzodat, és behívjanak állásinterjúra
 • írj a munkaadó elvárásainak megfelelő motivációs levelet
 • készülj fel az állásinterjúra, a stresszinterjúra
 • építs Énmárkát, amely ma már legalább olyan fontos, mint egy jó önéletrajz
 • használd a közösségi médiát (Facebook, LinkedIn) állásszerzésre
 • tárgyalj a béredről, hogy az állásinterjú végén elégedett legyél a fizetéseddel is
 • mindezeken túl válaszolok az álláskereséssel, a pályamódosítással és a karrierépítéssel kapcsolatos összes kérdésedre
 • az álláskeresési tanácsadás eredményeként sokkal jobban fogod ismerni önmagad: céljaidat, képességeidet
 • segítek visszanyerni az önbizalmad, mert egészséges önbecsülés nélkül nem fogod tudni hitelesen képviselni a leendő munkáltatód előtt
 • segítek azonosítani az erősségeidet, ezáltal olyan munkát szerezhetsz magadnak, amit élvezel, és ahol építhetsz azokra a készségeidre, melyekkel ki tudsz tűnni a tömegből.

 

Röviden

Mit szólnál ahhoz, ha velem készülnél fel a gyors állásszerzésre?

Ha a válaszod igen, érdemes tovább olvasnod!

 

Üdvözöllek!

Tóth István vagyok, álláskeresési tanácsadó.

Tóth István vagyok, 7 éve dolgozom álláskeresőkkel, eddig több mint 3 000 önéletrajzot láttam és állásinterjúra több mint 1 000 embert készítettem fel.

Pontosan tudom, mik a munkaadók elvárásai, melyek az álláskeresők leggyakoribb hibái, mitől jó egy önéletrajz és egy motivációs levél és azt is tudom, hogyan lehet valaki sikeres az állásinterjún. Emellett abban is tudok segíteni, hogy hol érdemes állást keresned, és hogyan szerezhetsz (teremthetsz) magadnak állást.

Oktatóanyagaim, személyes konzultációim, ingyenes tanfolyamom és az ingyenes tanácsadásom segítségével mára több mint ezer álláskeresőnek segítettem az elhelyezkedésben.

Ha álláskeresőként hozzám fordulsz, a legeredményesebb álláskeresési technikákat tanítom meg neked, hogy minél előbb megtaláld és elnyerd az új állást. Nem egy fejvadász vagyok, aki munkaadó cégek megbízásából választ ki és közvetít munkaerőt, hanem közvetlenül a jelölteknek, az álláskeresőknek segítek az elhelyezkedésüket felgyorsítani.

INGYENES álláskeresési tanácsadás az egész országban!

Élj bárhol az országban az álláskeresési tanácsadásomat INGYEN, kötelezettségek nélkül ki tudod próbálni. Az első alkalom teljesen ingyenes. NINCS apróbetűs rész. NEM kell megrendelned semmit sem előre, sem a találkozónk után. Egyszerűen csak JELENTKEZZ BE hozzám. Ha a találkozónk végén úgy ítéled meg, köszönöd, de neked nincs szükséged a tanácsaimra, bátran jelezd ezt felém, és nem egyeztetünk egy következő alkalmat. Azért ebben az esetben is remélem, hogy sikerült valami hasznosat átadnom a számodra. 

Az INGYENES álláskeresési tanácsadásra itt tudsz jelentkezni >>

 

Kérd a Skype-os tanácsadást és + 30%-ot AJÁNDÉKBA kapsz!


Ha az ingyenes tanácsadásra Skype videohíváson keresztül kerül sor, az alap 45 perc mellé + 15 percet most AJÁNDÉKBA kapsz! Ez így már 60 perc INGYENES tanácsadás! Nem is hangzik rosszul, igaz?

Kérem az INGYENES álláskeresési tanácsadást >>

 

Mit mondtak azok, akik már jártak nálam?

"Már több mint fél éve kerestem állást, amikor először beszéltem Skype-on Istvánnal. Először az egy órás ingyenes tanácsadást vettem igénybe. Mellesleg az egy órából majdnem két óra lett, de Istvánon a legkisebb jelét sem vettem észre, hogy emiatt neheztelne. A következő hetekben még háromszor Skype-oltunk. István sok mindenben segített, egy rakás álláskeresési trükköt osztott meg velem, de a legfontosabb, amit kaptam tőle, hogy átlendített a mélypontomon, helyreállította az önbizalmam és újra elkezdtem remélni, lelkesedni. Alig több mint két hónapon belül újra volt munkám."

Braun Szilvia, logisztikus

 

"Az egyetem elvégzése után két évvel még mindig nem volt normális állásom, s csak alkalmi munkákból éltem, amiket természetesen csak azért vállaltam el, mert valamiből élni kell. István segítségével két és fél hónapon belül sikerült egy rendes munkát találnom, ami bár még nem álmaim állása, de az Istvánnal közösen felépített többlépcsős tervembe és a hosszú távú elképzeléseimbe tökéletesen beleilleszkedik. István nagyon türelmes és segítőkész, emellett nagyon jó szakembernek is tartom. Egy csomó tévképzettől megszabadított az álláskeresés kapcsán, és annyit tanultam tőle három alkalom alatt, mint az egyetemen hónapok alatt."

Nagy Orsolya, HR asszisztens

 

"Istvánról már az első tanácsadást megelőzően elküldött kérdések, tesztek alapján lejön, hogy érti a dolgát, amire a találkozás csak ráerősít. Gyakorlatias ember, nem beszél mellé, objektív és teljesen tisztában van a munkaerő-piaci elvárásokkal. Az önéletrajzom, a motivációs levelem, egy preferencia értékelő kérdőív és számos előzetes, írásban feltett kérdés alapján teljesen összeállt neki a kép a személyiségemről és a helyzetemről, így már az első találkozónkra tökéletesen felkészülve érkezett meg.

Sajnos István előtt más tanácsadóknál is jártam, de velük ellentétben ő nem hagyott magamra, együtt gondoltuk át, hogy mi kerüljön az önéletrajzomba, a motivációs levelembe, közösen építettük fel a Facebook és a Linkedin profilomat és készültünk fel az állásinterjúra. Mindent megmutat, többször elmond, ha kell és sablonokkal is segít. Sőt, a későbbiek során bármikor elküldhettem neki a pályázati anyagomat egy konkrét állással kapcsolatban, mégsem hajtott el soha azzal, hogy ezért külön kéne fizetnem.

Az állásom elvesztése után egyre értéktelenebbnek, feleslegesnek éreztem magam, de István nagyon sokat segített abban, hogy visszanyerjem az önbizalmam. A legjobb, hogy végre volt valaki, akinek bármilyen kérdést feltehettem, mindig kaptam választ. Az ingyenes tanácsadáson túl még négy órát voltam Istvánnál és másfél hónap alatt találtam munkát, pedig előtte már négy hónapja bújtam a hirdetéseket eredmény nélkül. "

Steinbacher Erika, irodavezető
 

„István segítségével készítettem egy új önéletrajzot, motivációs levelet, csináltunk pár próba állásinterjút. Átgondoltuk a válaszokat vagy három tucat potenciálisan szóba jöhető kérdésre. Alig egy hónap után ott tartottam, hogy tízből hat esetben behívtak személyes interjúra. 2015 novemberében pedig sikerült elhelyezkednem. Soha nem hittem volna, hogy csupán négy alkalom tanácsadás ennyit tud segíteni. ”

Pupek Krisztina, pénzügyi menedzser

 

„Sajnos 15 év után elbocsájtottak és új munkahelyet kellett keresnem. De ez 45 éves kor felett nem túl könnyű, főleg, ha az emberrel megutáltatták azt, amit addig csinált és másfél évtizede nem keresett munkát. Szerencsére István segítségével nagyon hamar visszanyertem az önbizalmamat és a lelkesedésemet, szisztematikusan átnéztük a lehetőségeimet. István segített az önéletrajz és a motivációs levél írásában is. Több állásinterjús helyzetet gyakoroltunk be. Két hónap alatt végre abba a helyzetbe kerültem, hogy én dönthetem el, melyik munkaadóhoz megyek dolgozni”

Szántó Imre, kontroller

 

"Köszönöm Istvánnak a segítséget! A Skype-os konzultáció során számos kérdésemre választ kaptam. Az együtt töltött idő hatására tisztábban látom önmagam, értékeimet, erősségeimet. István kiváló szakember, ezenfelül barátságos és segítőkész személyiség. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Virág Ágnes

 

"Rá kellett döbbennem, hogy azok a módszerek, amelyekkel még 2009-ben állást találtam, mennyire nem működnek manapság. Szinte csak az önéletrajzomra és az internetes álláskereső oldalakra hagyatkoztam. Már közel egy éve kerestem munkát, amikor rábukkantam Istvánra a Facebookon. Először is közösen feltérképeztük azokat a munkáltatókat, ahol szívesen dolgoznék. Majd telefonos egyeztetés után személyesen elmentem azokhoz, akik erre nyitottak voltak. István felkészített a személyes találkozásra és több állásinterjús helyzetet is begyakoroltunk, melyek leginkább előfordulhatnak egy ilyen szituációban. Mindenekelőtt persze meg kellett értenem (és el kellett fogadnom), hogy elsősorban a hozzáállásomon kell változtatnom, ha munkát akarok találni. Ebben nagyon sokat segített egy alapos önvizsgálat. Egyébként az első tanácsadástól számított 3 hónapon belül sikerült munkát találnom a területemen. Köszönöm!"

Fodor Anna, asszisztens

 

"Én nem budapesti vagyok, így Istvánnal Skype-oltunk. Tapasztalatból mondom, hogy érezhetően rajtad lesz a fókusz és István minden energiáját beleteszi, hogy segítsen. Az sem zavarja, hogy túlmegyünk jóval a megbeszélt időkereten. Ha segítségre, támogatásra van szükséged az életedben, az álláskeresésben, mindenképp fordulj Istvánhoz. "

Simon László

 

"Úgy alakult, hogy 2014-ben egy csoportos létszámleépítés keretében elbocsájtottak, ami teljesen kikészített. Félszívvel ugyan, de kerestem állást, viszont szinte sehova nem hívtak be. Ekkor találtam rá véletlenül István hirdetésére, akivel 2 alkalom Skype-os tanácsadás után arra jutottunk, hogy ne erőltessem a régi szakmámat és valósítsam meg egy fiatalkori álmomat. Némi átképzés után létrehoztam egy saját kis virágszalont. A kapcsolatot azóta is tartjuk Istvánnal, akinek köszönöm a segítséget!"

Kovács Éva, virágkötő

 

"István tanácsai alapján pár órán belül összeraktam egy új önéletrajzot, olyat, amit jó volt elolvasni, ráadásul még hazudnom sem kellett.

Nagyon sokat tanultam a próbainterjúból, ahol számos olyan szempontot, munkaadói elvárást tudtam meg, melyekre soha sem gondoltam volna magamtól.

Három alkalom alatt olyan sokat tudtam meg magamról, annyi pozitív energiával és gyakorlati tudással lettem gazdagabb, ami nemcsak az álláskeresésben, de az élet más területén is hasznomra lesz. Tényleg csak jót tudok mondani Istvánról."

Nagy Géza, projektmenedzser 

 

"10 év alatt sajnos teljesen meggyűlöltem a korábbi munkámat. Minden reggel görcsbe rándult a gyomrom munkába menet. Így elkezdtem teljesen új lehetőségek után nézni. Istvánnal közösen feltártuk, hogy mi az a terület, ami nekem való, ahol jóval nagyobb önállóságot kapok. Szerencsére az akkori főnökömmel sikerült megbeszélnem, hogy más munkakörbe helyezzen át. Azóta újra élvezem a munkámat, és alig várom a következő napot, az újabb feladatokat. Köszönöm István!"

Bálint Mónika, kereskedelmi ügyintéző

 

Érdekel az INGYENES álláskeresési tanácsadás >>

 

Hogyan működik az álláskeresési tanácsadás?

 • Egyénileg, négyszemközt valósul meg személyesen Budapesten vagy Skype videohíváson keresztül.
 • A tapasztalatom az, hogy 2-4 alkalom (2-4*45 perc)  tanácsadás elég szokott lenni, hogy egy teljesen új szemlélettel tudj nekiállni az álláskeresésnek. 

 

Mennyibe kerül az álláskeresési tanácsadás?

Az első alkalom teljesen ingyenes, ezért neked csak a második alkalomtól kezdve kell fizetned. Az álláskeresési tanácsadás díja: 4.000.- Ft / óra.

 

Hogyan jelentkezhetsz az álláskeresési illetve a karrier tanácsadásra?

 • Először is kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot.
 • Az első alkalom teljesen INGYENES, így azért sem előre, sem utólag NEM kell fizetned semmit. Ehhez NEM kell egyik szolgáltatásomat  sem megrendelned. Az első alkalom egy kipróbálási lehetőség, hogy el tudjad dönteni, szükséged van-e az én tanácsaimra.
 • A jelentkezésedet követő 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a találkozó részleteit és válaszoljak a kérdéseidre.
 • A beszélgetésünk alapján küldök neked egy rövid emlékeztetőt, ami tartalmazza a találkozó helyét, idejét és jó néhány kérdést, amire azért van szükség, hogy fel tudjak készülni az első találkozónkra, de erről majd úgyis írok a levelemben.

 

Gyere el az INGYENES álláskeresési tanácsadásomra, és tedd fel nekem a kérdéseidet >> 

Kérdésed van? Tedd fel azokat is az alábbi űrlap Megjegyzés rovatában! Ha most valamiért nem tudod a jelentkezést elküldeni, hívd a + 36 (30) 443 6670-es számot vagy keress Skype-on.

Jelentkezem az álláskeresési tanácsadásra

Ezen az űrlapon keresztül kényelmesen tudsz jelentkezni álláskeresési, pályaorentációs, karrier tanácsadásra. Az első alkalom teljesen INGYENES és azzal NEM vállalsz magadra semmilyen kötelezettséget. Ha a tanácsadás végén úgy ítéled meg, hogy neked nincs szükséged a tanácsaimra, egyszerűen csak jelezd ezt felém, és nem beszélünk meg egy második találkozót. A jelentkezésedet követő 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a találkozó részleteit. Ha kérdésed van, a Megjegyzés rovatban bátran tedd fel.

Jelentkezz a tanácsadásomra, és ha az Skype-on keresztül valósul meg, az alap 45 perc mellé + 15 percet MOST AJÁNDÉKBA kapsz! Ez így már 60 perc INGYENES tanácsadás!
Ha az Önéletrajzoddal kapcsolatban szeretnél tőlem tanácsot kérni, érdemes előtte elküldened azt nekem, hogy az első találkozónkra minél felkészültebben tudjak érkezni.
A fájlok mérete legfeljebb 2 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: pdf doc docx odt.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
6 + 11 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.