Jobb munkát, több fizetést akarsz? Építs az Erősségeidre!

Építs az Erősségeidre, Erősségfejlesztés, Gallup Strengthsfinder
"Nem lehetsz bárki, de annál sokkal több lehetsz, mint aki most vagy!"
 • Teljesen leszívja az energiádat a munkád?
 • Nem szereted az állásodat, sőt kifejezetten utálod?
 • Alig kapsz olyan feladatot a főnöködtől, ahol meg tudnád csillogtatni a képességeidet?
 • Eleged van az olyan képzésekből, amelyeknek semmi hasznát nem veszed, ahol csak a gyengeségeidre fókuszálnak?
 • Olvastál egy csomó fejlesztő könyvet és semmivel sem teljesítesz jobban?
 • Szeretnéd végre azt csinálni, ami igazán érdekel?
 • Csak azzal akarsz foglalkozni, amiben profi vagy?
 • Jobb, hatékonyabb akarsz lenni abban, amit csinálsz?
 • Tudod, hogy többre vagy képes, de nem tudod, hogyan hozd ki magadból a maximumot?

Ha bármelyik kérdést már feltetted magadnak, itt az ideje, hogy felmérd az erősségeidet és megtanuld, hogyan hozd ki a maximumot magadból!

 

Üdvözöllek!

 

Tóth István vagyok, 7 éve dolgozom álláskeresőkkel, eddig több mint 3 000 önéletrajzot láttam és állásinterjúra több mint 1 000 embert készítettem fel.

Az amerikai Gallup Intézet Erősségfejlesztő programjával, a StrengthsFinderrel mintegy öt éve ismerkedtem meg és eddig több száz álláskereső esetében használtam a módszert eredményesen.

 

 

Mi szólnál ahhoz, ha 

 • egy sokat bizonyított, több mint 14 millió ember (!) által kipróbált nemzetközi módszer segítségével megtudhatnád, hogy
  • melyek azok az adottságaid, amelyekre  ha jobban odafigyelsz, azokból valódi erősségeket fejleszthetsz ki,
  • így a jövőben jobb, az erősségeidhez illő állást találhatsz,
  • inkább neked való karrierbe kezdhetsz,
  • ahol jobban meg tudod csillogtatni a tehetségedet és
  • mind erkölcsileg, mind anyagilag jobban megbecsülnének
 • egy rád szabott, teljesen gyakorlatorientált, jól használható fejlesztési programot állítanánk össze neked, amivel mindezt elérheted
 • olyan sokat tesztelt gyakorlati eszközöket ismerhetnél meg, melyeket, ha tudatosan alkalmazol, az erősségeidben rejlő lehetőségeket maximálisan ki fogod tudni használni

Tudást és tapasztalatot bárki szerezhet, ezek nem fognak megkülönböztetni téged másoktól és nem fognak kiemelni a tömegből. Az erősségeid és azok kombinációja azonban csak rád jellemzőek! Ha ezekkel tisztában vagy, fejleszted őket és tudatosan építesz rájuk, jobban tudsz majd teljesíteni, magabiztosan tudsz munkahelyet választani vagy éppen változtatni, és elképesztően sikeres leszel abban, amit csinálsz.

Az ügyfeleim visszajelzése alapján, hidd el, az eredmények EL-KÉ-PESZ-TŐ-EK! Az erősségfejlesztés eredményeként élvezni fogod a munkádat, hatékonyabban tudod majd ellátni a feladataidat, tudatosabban fogod élni az életed és észre fogod venni azokat a lehetőségeket, melyek mellett eddig csak elmentél.

 

INGYENES erősségfejlesztési tanácsadás az egész országban!

Élj bárhol az országban az Erősségfejlesztési programomat INGYEN, kötelezettségek nélkül ki tudod próbálni. Az első alkalom teljesen ingyenes. NINCS apróbetűs rész. NEM kell megrendelned semmit sem előre, sem a találkozónk után. Egyszerűen csak JELENTKEZZ BE hozzám. Ha a találkozónk végén úgy ítéled meg, köszönöd, de neked nincs szükséged a tanácsaimra, bátran jelezd ezt felém, és nem egyeztetünk egy következő alkalmat. Azért ebben az esetben is remélem, hogy sikerült valami hasznosat átadnom a számodra.

 

Kérd a Skype tanácsadást és + 30%-ot AJÁNDÉKBA kapsz!

Ha az ingyenes tanácsadásra Skype videohíváson keresztül kerül sor, az alap 45 perc mellé + 15 percet most AJÁNDÉKBA kapsz! Ez így már 60 perc INGYENES tanácsadás! Nem is hangzik rosszul, igaz?

Az INGYENES erősségfejlesztésre itt tudsz jelentkezni >>

 

Találd meg Te is az erősségeidet!

A teljesítmény fokozásához mindenekelőtt az embert mozgató erőket kell meghatároznunk. Általában ilyenkor mindenkinek a szokásos (külső) ösztönzők (anyagi juttatások, cégautó, céges mobil és laptop, beosztásból fakadó hatalom stb.) jutnak eszébe, holott minden ember csak annyit akar, hogy azt csinálhassa nap mint nap, amihez a legjobban ért, amiben a legerősebb.

Éppen ezért HIBÁS AZ A NÉZET, AMI A GYENGESÉGEINK FEJLESZTÉSÉRE HELYEZI A HANGSÚLYT. Elfecsérlünk rengeteg időt, energiát és pénzt, azáltal, hogy a főnökünk olyan képzésekre kötelez minket, melyeken a többségünk nem szívesen vesz részt - sőt, aki csak teheti valamilyen S.O.S. feladatra hivatkozva ki is bújik az okítás alól. A résztvevők jó része már eleve tudja, hogy az ott tanultakat - már, amire egyáltalán odafigyelt - úgysem fogja átültetni a mindennapi gyakorlatba. A végeredmény: a teljesítményünk semmivel sem lesz jobb, és semmivel sem leszünk elégedettebbek.

Nincs is annál frusztrálóbb, mint amikor egy általunk utált feladatot kell végrehajtanunk. A teljesítményünk siralmas lesz. Botorság azt gondolni, hogy gyengeségeinket képzéssel olyan magas szintre tudjuk fejleszteni, mint amiben eleve nagy tehetséggel rendelkezünk. Természetesen óriási erőfeszítések árán tudunk fejlődni, de maximum egy átlagos szintet érhetünk el. Ám az átlagos NEM elég a sikerhez!

Nemcsak az számít, hogy az elvégzendő munkánknak értelme legyen, de az is legalább annyira fontos, hogy szeressük azt, amit csinálunk!

A fentiek ismeretében nem meglepő, hogy A SIKERES EMBEREK CSAK ARRA FÓKUSZÁLNAK, AMIT SZERETNEK, AMIBEN A LEGJOBBAK, AMIK AZ ERŐSSÉGEIK. Nem a gyengeségeik toldozgatására fecsérlik a drága idejüket. Minden erejükkel azon vannak, hogy abban legyenek a legjobbak, amiben a legtehetségesebbek. Abban teljesítsenek a legjobban, amiben a legerősebbek, amit leginkább szeretnek. Egyébként az igazán sikeres szervezetek hasonlóképpen viselkednek. Nézd csak meg a Microsoftot, a McDonald's-ot vagy a Yahoot. Nem foglalkoznak olyannal, amiben esélyük sincs a sikerre.

Sokan a siker receptjét abban látják (és árulják), hogy kivételesen sikeres emberek életrajzi történeteit teszik közzé. Sajnos azonban senki számára NEM JÁRHATÓ ÚT A SIKERHEZ, HA A MÁSIKAT MEGPRÓBÁLJUK LEMÁSOLNI! 

Ugyanis teljességgel kizárt, hogy másvalakivel teljes mértékben azonosulni tudjunk. Lehetetlen, hogy egy másik ember érzelmeit, gondolkodását, viselkedését maradéktalanul a magunkévá tegyük. Az utánzás alatt nem leszünk képesek kiegyensúlyozott személyiséggé válni. Így bárhogyan is próbálkozzunk, nem fogjuk tudni más sikerét lemásolni! 

 

Ne más tehetsége után sóvárogj, fejleszd a sajátodat!

Minden embernek megvannak a saját erősségei, konkrét, csak rá jellemző ismeretei, tapasztalatai. Vannak, akik tudatosan erősítik, fejlesztik ezeket, míg a többség azt sem tudja, hogy melyek ezen adottságai, azzal meg aztán végképp nincs tisztában, hogy az erősségeiből hogyan kovácsolhatna előnyt a maga számára.

Annak ellenére, hogy kutatások bizonyítják: azok az emberek, akik az erősségeikre támaszkodva élik mindennapjaikat,

 • sokkalta (szám szerint hatszor!) ELKÖTELEZETTEBBEK a munkájuk iránt
 • és lényegesen (háromszor!) ELÉGEDETTEBBEK az életminőségükkel, mint az átlag.

 

Az általam kínált Építs az Erősségeidre Program keretében az egyedi adottságokra, a fejlesztésre érdemes erősségeidre, azok egyedi kombinációjára fókuszálunk, és segítek abban, hogy azokat a mindennapokban is alkalmazni tudd. A tanácsadás során nem a gyengeségeidre koncentrálunk tehát, hanem az erősségeidre. Áttesszük a hangsúlyt arra, AMIT TUDSZ, ahelyett, ami nem megy. Furcsa mód ezáltal - egyfajta pozitív mellékhatásként - a gyengeségeid (a nem domináns gondolataid, viselkedéseid) is fejlődni fognak. Felszabadul valódi erősséged és rádöbbensz a lehetőségeidre.

 

Mit mondtak azok, akik már jártak nálam?

"Annyi mindennel szeretek foglalkozni és igyekszem mindenre időt fordítani. Azonban szép lassan rá kellett döbbennem, hogy egész egyszerűen nincs mindenre időm - főleg egy gyerek mellett - és mindenben nem lehetek jó. Így elkezdtem kutakodni a témában, és ekkor találtam rá Istvánra és a Gallup-féle erősségfejlesztő programra. Megcsináltam a "nagy tesztet" és azóta egyértelműen tudom, hogy miben vagyok a legjobb, mik az erősségeim, mit érdemes fejlesztenem, és mit kell elengednem. Ki is dolgoztunk Istvánnal egy fejlesztési tervet, amit igyekszem megvalósítani. Túl vagyunk utánkövetéseken és úgy néz ki, jó irányba tartok."

Kóti Kati, angol-francia szakos tanár

 

"Eredetileg önismereti coachingra mentem Istvánhoz, mert szerettem volna jó néhány dolgon változtatni az életemben. Ebből aztán hamar erősségfejlesztés lett :). Nem is az volt az újdonság, hogy melyek az erősségeim, sokkal inkább az, hogy miképpen hozhatom ki belőlük a maximumot és hogyan kamatoztathatom az ezekben rejlő lehetőségeket."

Ladó Ágnes, pályázati koordinátor

 

Kérem az INGYENES erősségfejlesztést >>

 

Miért a Gallup-féle StrengthsFinder?

 • A fejlesztő program tudományos alapokon áll!
 • 50 év tapasztalatát fogja össze!
 • 15 éve alkalmazzák a gyakorlatban világszerte!
 • Eddig több mint 14 millió embernek segített fejleszteni az erősségeit!
 • Pénzvisszafizetési Garanciát vállalok!

 

Kinek szól az erősségfejlesztési program?

 • ÁLLÁSKERESŐKNEK

akik tisztában akarnak lenni erősségeikkel és ezt az előnyt hasznosítani szeretnék az álláskeresésben

 • MUNKAVÁLLALÓKNAK

akik a munkahelyükön jobb teljesítményt szeretnének nyújtani, feladataikat hatékonyabban akarják ellátni, jobb munkát akarnak és tudatosan kívánják építeni karrierjüket

 • VEZETŐKNEK

akik a vezetéssel akarnak foglalkozni, és minden mást biztos kezekben szeretnének tudni, azoknak, akik hatékonyabb vezetőkké kívánnak válni és olajozottabban kívánják működtetni csapatukat.

 

Kinek NEM szól? Annak, aki

 • tökéletesen tisztában van az erősségeivel és maximálisan ki tudja aknázni az abban rejlő lehetőségeket
 • csak rövidtávon tud gondolkodni. Ugyan már 2-3 hónap alatt is változásokat fogsz tapasztalni, de minimum számolj fél évvel mire egy-egy adottságodat valódi erősségként tudod használni
 • nem szeret erőfeszítést tenni semmiért. Ahhoz, hogy a tehetségeidből erősségeket tudj kovácsolni, új ismereteket kell elsajátítanod, rengeteget kell gyakorolnod, hogy a tudást alkalmazni is tudd.
 • nem akar változni. Ha nem tudsz, de akarsz, azon tudunk segíteni. Erről szól a program.
 • elhiszi, hogy a gyengeségeink fejlesztésével ugyanolyan sikereket tudunk elérni, mintha az erősségeinket palléroznánk
 • elégedett a munkájával, kellőképpen motiváltnak érzi magát és jelenleg azt a karrier utat járja be, amelyen haladni szeretne
 • magából mindig a legtöbbet tudja kihozni, hatékonysága maximális, és úgy érzi, a teljesítményén már semmit nem lehet javítani.

 

Érdekel az erősségfejlesztés? Próbáld ki INGYEN >>

 

Hogyan profitálhatsz a programból?

 • Sokkal hatékonyabb leszel a munkádban és mindenben, amihez fogsz.
 • Csapatban is jobban tudsz majd teljesíteni.
 • Elkötelezettebb leszel a munkád iránt. Hiszen ezentúl erősségeidre építve látod el azt.
 • Tudatosabbá válsz: egyre inkább azon leszel, hogy csak olyan feladatokat vonj magadhoz, melyekben maximálisan kamatoztathatod az erősségeidet. A többit pedig egyre inkább megpróbálod majd másvalakinek delegálni, olyannak, aki éppen abban erős, amiben te nem.
 • Tudatossá válsz a karrieredben: az erősségeid ismeretében ezentúl tudatosan fogod építeni a karriered. Tudni fogod, milyen munkák a neked valók, és melyeket kerülj el messziről.
 • Megtanulsz delegálni: fel fogod ismerni, hogy a többiek miben erősek. Csak ennek ismeretében tudhatod, hogy kitől miben várhatsz segítséget, ki az, aki az adott feladatot a legnagyobb hatékonysággal képes ellátni.
 • Szélesedik a látóköröd: egy csomó új dolgot, számtalan új szempontot és kínálkozó lehetőséget fogsz észrevenni magad körül, amelyek mellett eddig szó nélkül elmentél vagy figyelembe sem vettél.

 

Pénzvisszafizetési Garancia!

Számomra a legfontosabb, hogy elégedetten távozz tőlem és kapcsolatunk mindkettőnk számára gyümölcsöző legyen. Ezt olyan komolyan gondolom, hogy az Építs az Erősségeidre programra – szerződésben rögzített (!) – pénzvisszafizetési garanciát vállalok. 

Tehát amennyiben kifizetted a program díját, de mégsem vagy elégedett azzal, úgy érzed, nem azt kaptad, amit vártál, nincs más dolgod, minthogy ezt írásban jelezd nekem. Én pedig visszafizetem Neked a pénzed.

 

Hogyan működik a program?

 • Gyakorlatban már bizonyított módszereket mutatok meg a számodra, melyeket teljesen rád szabunk.
 • Tudást és tapasztalatot bárki képes szerezni, ezek nem fognak megkülönböztetni téged másoktól és nem fognak kiemelni a tömegből. Az erősségeid és azok kombinációja azonban csak rád jellemzőek! Ha ezekkel tisztában vagy, fejleszted őket , és tudatosan építesz rájuk, magabiztosan tudsz majd munkahelyet választani vagy éppen változtatni, és elképesztően sikeres leszel abban, amit csinálsz.
 • A program fő célja: megtanítson téged azonosítani, fejleszteni és használni a saját erősségeidet. Ha tudatosan építesz az erősségeidre, képes leszel hegyeket megmozgatni, és folyamatosan kiváló teljesítményt nyújtani.
 • A fejlesztés egyénileg, négyszemközt valósul meg, amelyen csak te meg én veszünk részt. 
 • A program hossza: 6-8 óra + a fejlődésed utánkövetése (4*2 óra). A program mentes mindenféle elméleti sallangtól. Pontosabban csak annyira van jelen, ami a tökéletes megértéshez szükséges.
 • Az erősségfejlesztési program szilárd tudományos alapokon nyugszik. Dr. Donald O. Clifton, az USA-beli székhelyű Gallup Intézet korábbi vezetője által kitalált StrengthsFinder felmérésen alapul, aki mindezt 50 évnyi tapasztalattal a háttérben alkotta meg. A felmérés tudományos hátteréről itt olvashatsz.
 • Mára több mint 14 MILLIÓ EMBER (!) fedezte fel erre az eszközre alapozva az erősségeit, vált produktívabbá és sikeresebbé.
 • A felmérés abban segít, hogy felfedezd, miként gondolkodsz, érzel és viselkedsz, megtudod, hogy miben vagy tehetséges, mely területeken van esélyed kifejleszteni az erősségeidet
 • Alapesetben a magyar nyelven is elérhető teszt után az 5 domináns adottságodról kapsz egy angol nyelvű írásos és videós visszajelzést, melyből megtudhatod, hogyan használd fel maximális hatékonysággal ezeket a tehetségeidet, s betekintést kapsz az erősségfejlesztésbe. A komplett, 34 profilos teszttel erősségeid fejlesztéséhez teljes képet kapsz, megtanulod felismerni mások erősségeit, értékes stratégiákat ismerhetsz meg, melyekkel maximálhatod a domináns adottságaidat.
 • A StrengthsFinder tehát közelebb visz az erősségeidhez, mi pedig a fejlesztési program során ketten, együtt, pontosan megfogalmazzuk és papírra vetjük az erősségeidet, melyek így számodra is kézzelfoghatókká válnak.
 • Emellett megtanítok neked különböző praktikus technikákat, melyek segítségével fejleszteni és hatékonyabban alkalmazni tudod az erősségeidet, jobban ki tudod használni az erősségeidben rejlő lehetőségeket, és képes leszel kezelni azokat a helyzeteket is, melyek eddig csak az energiáidat szívták le. 
 • Ennek keretében közelebbről megvizsgálunk jó néhány olyan helyzetet, melynek a menedzselése számodra nagyobb erőfeszítést igényel. Kiderítjük, miért van ez így.
 • Megvizsgáljuk, min kellene változtatnod azért, hogy ez gördülékenyebben menjen. Megmutatom neked, hogyan tudod ezeket a szituációkat jobban kezelni az erősségeidre támaszkodva. Hiszen az erősségeid tudatos használatával, még hatékonyabb kibontakoztatásával rendkívüli eredményeket érhetsz el
 • Fejlesztési tervet dolgozzunk ki, melyet a program végén konkrét Fejlesztési akciókra bontunk le. Azaz együtt meghatározzuk, hogy melyik adottságod kapcsán, milyen fejlesztést, előrelépést, hogyan és meddig fogod megvalósítani.
 • 12 hónapig bármikor fordulhatsz hozzám bizalommal.

 

Utánkövetés

Sajnos a legtöbb fejlesztési programból és képzésből hiányzik a visszacsatolás, azaz hogy az idő múlásával leellenőrizzük, a résztvevőnek mennyire sikerült az elsajátított ismereteket a mindennapi gyakorlat részévé tennie.

Az általam kínált Építs az Erősségeidre program esetén az utánkövetés nagy szerepet kap. A fejlesztést követően négy alkalommal - 1., 3., 6. és 12. hónapban - újra találkozunk és megnézzük, hogy a leírt tervekből, kitűzött célokból, fejlesztésekből mit sikerült megvalósítanod, esetleg miben maradtál el, min kell változtatnod, hogy elérd a céljaidat. Ha szükséges, finomhangolást végzünk a korábban megtervezett (akció)lépéseken.

 

Mindent összefoglalva

Már óvodás korunktól kezdve azt sulykolják belénk, hogy mindenben jónak, de legalább elfogadhatónak kell lennünk, mindenhez értenünk kell, így 20-30 évünk egész biztosan azzal telik el, hogy megállás nélkül fejlesztjük azokat a készségeinket, melyekben gyengék vagyunk. Ha azonban sikeres akarsz lenni, fogadj el tőlem egy jó tanácsot: "Hagyj fel a gyengeségeid foltozgatásával". Ehelyett minden energiádat arra fordítsd, hogy abban legyél a legjobb, amihez tehetséged van és amit szeretsz csinálni. Vagy folytass mindent úgy, ahogy eddig - végül is neked kell döntened, hogyan akarsz élni.

Érdekel az INGYENES erősségfejlesztési program >>

 

Erősségfejlesztési programjaim

(Ha nem látod jól a táblázatot, kattints rá, és nézd meg nagyobb méretben)

 

Itt jelentkezhetsz az INGYENES erősségfejlesztésre >>

 

Mi történik a jelentkezés után?

 • Először is kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot.
 • Az első alkalom teljesen INGYENES, így azért sem előre, sem utólag NEM kell fizetned semmit. Ehhez NEM kell egyik szolgáltatásomat sem megrendelned. Az első alkalom egy kipróbálási lehetőség, hogy el tudjad dönteni, szükséged van-e az én tanácsaimra.
 • A jelentkezésedet követő 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a találkozó részleteit és válaszoljak a kérdéseidre.
 • A megbeszéltek alapján az e-mail címedre küldök egy emlékeztetőt a találkozó helyét, időpontját és a legfontosabb tudnivalókat illetően.

 

Kérdésed van? Tedd fel azokat is az alábbi űrlap Megjegyzés rovatában! Ha most valamiért nem tudod a jelentkezést elküldeni, hívd a + 36 (30) 443 6670-es számot vagy keress Skype-on.

 

Jelentkezem az Erősségfejlesztésre

Ezen az űrlapon keresztül kényelmesen tudsz jelentkezni az erősségfejlesztésre. Az első alkalom teljesen INGYENES és azzal NEM vállalsz magadra semmilyen kötelezettséget. Ha a találkozónk végén úgy ítéled meg, hogy neked nincs szükséged az erősségfejlesztésre, egyszerűen csak jelezd ezt felém, és nem beszélünk meg folytatást. A jelentkezésedet követő 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük az INGYENES tanácsadás részleteit. Ha kérdésed van, a Megjegyzés rovatban bátran tedd fel.

Jelentkezz az erősségfejlesztésre, és ha a tanácsadás Skype-on keresztül valósul meg, az alap 45 perc mellé + 15 percet MOST AJÁNDÉKBA kapsz! Ez így már 60 perc INGYENES tanácsadás!
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
10 + 6 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.