Vállalkoznál? Fejleszd vállalkozói adottságaidat!

Fejleszd Vállalkozói Adottságaidat, Gallup Entrepreneurial Profile 10
 • Eleged van az alkalmazotti szerepből?
 • Szeretnéd magad vállalkozóként is kipróbálni?
 • De nem akarod magad a vakszerencsére bízni?
 • Meglévő vállalkozásodat akarod még hatékonyabbá, még jövedelmezőbbé tenni?
 • Napi 12-14 órát dolgozol, de az eredmények mégsem jönnek?
 • Csupa olyan dologgal foglalkozol, melyek napvégére teljesen lemerítenek, a lényegi dolgokra meg alig marad időd, energiád?
 • A sok feladat miatt új embert vennél fel, de nem tudod, milyen szempontok szerint válassz?
 • Tudod, hogy változtatnod kell jó néhány dolgon, de nem tudod, hogyan állj neki?

Ha a kérdések valamelyike rád is igaz, itt az ideje, hogy felmérd a vállalkozói erősségeidet és megtanuld, hogyan hozd ki a maximumot vállalkozásodból!

 

Üdvözöllek!

 Tóth István vagyok, 7 éve dolgozom álláskeresőkkel, eddig több mint 3 000 önéletrajzot láttam és állásinterjúra több mint 1 000 embert készítettem fel.

Az álláskeresőknél alkalmazott erősségfejlesztési módszer kapcsán elkezdtem tanulmányozni az amerikai Gallup Intézet Vállalkozásfejlesztési programját, az Entrepreneurial Profile 10-et. A vállalkozói adottságok fejlesztési programot azóta közel hatvan vállalkozó ügyfelemnél volt szerencsém alkalmazni. Egy részük induló vállalkozás volt (többségükben olyan munkavállalók, akik az állásuk elvesztése után vállalkozás indításában gondolkodtak), más részük gyakorló vállalkozó, akik szerették volna még hatékonyabbá, még jövedelmezőbbé tenni vállalkozásukat.

 

 

Mit szólnál ahhoz, ha

 • egy sokat bizonyított módszer segítségével megtudhatnád, hogy melyek azok az adottságaid, amiket, ha alkalmazol, meg tudod valósítani az ötletedet, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tudod tenni vállalkozásodat
 • egy rád szabott, teljesen gyakorlatorientált, jól használható fejlesztési programot állítanánk össze neked, amivel vállalkozásodat sikere viheted
 • olyan sokat tesztelt gyakorlati eszköztárat ismerhetnél meg, amit, ha tudatosan alkalmazol, az erősségeidet maximálisan fogod tudni kamatoztatni a vállalkozásodban.

Tudást és tapasztalatot bárki képes szerezni, ezek nem fognak megkülönböztetni téged másoktól és nem fognak kiemelni a vállalkozók tömegéből. Az erősségeid és azok kombinációja azonban csak rád jellemzőek! Ha ezekkel tisztában vagy, fejleszted őket és tudatosan építesz rájuk, jobban tudsz majd teljesíteni, nagyobb eséllyel tudod megvalósítani és sikerre vinni az ötletedet, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tudod tenni vállalkozásodat.

Az ügyfeleim visszajelzése alapján, hidd el, az eredmények EL-KÉ-PESZ-TŐ-EK! A vállalkozói adottságaid fejlesztése eredményeként fürödni fogsz a sikerekben, (újra) élvezni fogod a vállalkozásodat, hatékonyabban tudod ellátni a feladataidat, tudatosabban fogod építeni a kapcsolataidat, és észre fogod venni azokat a lehetőségeket, melyek mellett eddig csak elmentél.

 

A recept megvan, és ha szeretnéd, Téged is végigvezetlek rajta

Alapozd vállalkozásodat az erősségeidre! 

A KSH 2014 novemberében közzétett jelentésében azt olvashatjuk, hogy a Magyarországon működő vállalkozások döntő része a legfeljebb 249 főt foglalkoztató kis- és középvállalkozások (kkv) kategóriájába tartozik. Szerepük jelentős az ország jövedelemtermelésében, a beruházásokban valamint a foglalkoztatásban is. A működő kkv-k 95%-a mikrovállalkozás (azaz kevesebb mint 10 főt foglalkoztat), 4 %-a 10-49 fővel tevékenykedik, míg a középvállalkozások (50-249 főt foglalkoztat) aránya nem éri el az 1%- ot (0,7%).
A jelentés a kkv-k túlélését vizsgálva megállapítja, hogy a 2007-ben újonnan alapított vállalkozások országosan mindössze 38%-a létezett 2012-ben is. Azaz a KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK 62%-A NEM ÉLI MEG AZ 5. SZÜLETÉSNAPJÁT!

Bár sajnos még messze alulmúljuk az amerikai számokat, de a kkv-kon belül itthon is egyre nagyobb jelentőségre tesznek szert a startupok és a fiatal vállalkozók (értsd: 35 év alattiak), igaz közülük még mindig csak 4% (kb. 87 000 fő) vállalkozik.

Sajnos azonban nem mindegyikünk alkalmas vállalkozásra, NEM mindegyikünk született vállalkozó alkat. Körülbelül minden 1 000 emberből 5-öt tekinthetünk vállalkozói őstehetségnek. De ezzel nincs is baj, mert az emberek csupán 2%-ának magasabb az IQ-ja 145-nél és válhat Mensa taggá, mégis nagyon sokan vagyunk, akik ugyan nem rendelkezünk szuper intelligenciával, mégis az értelmes emberek táborát gyarapítjuk. Így van ez a vállalkozókkal is. Van ez a fent említett fél százalék, aki született vállalkozó, minden arannyá változik, amihez csak ér. A többieknek - így nekem is - fel kell ismerniük magukban a domináns vállalkozói adottságaikat és szisztematikusan neki kell állniuk fejleszteni azokat, hogy a legtöbbet tudják kihozni magukból, vállalkozásukból

 

INGYENES vállalkozásfejlesztési tanácsadás az egész országban!

Élj bárhol az országban a Vállalkozásfejlesztési programomat INGYEN, kötelezettségek nélkül ki tudod próbálni. Az első alkalom teljesen ingyenes. NINCS apróbetűs rész. NEM kell megrendelned semmit sem előre, sem a találkozónk után. Egyszerűen csak JELENTKEZZ BE hozzám. Ha a találkozónk végén úgy ítéled meg, köszönöd, de neked nincs szükséged a tanácsaimra, bátran jelezd ezt felém, és nem egyeztetünk egy következő alkalmat. Azért ebben az esetben is remélem, hogy sikerült valami hasznosat átadnom a számodra.

 

Kérd a Skype tanácsadást és + 30%-ot AJÁNDÉKBA kapsz!


Ha az ingyenes tanácsadásra Skype videohíváson keresztül kerül sor, az alap 45 perc mellé + 15 percet most AJÁNDÉKBA kapsz! Ez így már 60 perc INGYENES tanácsadás! Nem is hangzik rosszul, igaz?

Az INGYENES vállalkozásfejlesztésre itt tudsz jelentkezni >>

 

Mi a közös a sikeres vállalkozókban?

A Gallup szakértői több éves fejlesztés, 4 000 vállalkozót bevonó kutatás eredményeként egy hitelesített felmérést hoztak létre, az ún. EP10-et (Entrepreneurial Profile 10). Felfedeztek 10 adottságot, melyekkel minden kiemelkedően sikeres vállalkozó rendelkezik valamilyen kombinációban.

 

EZEK AZ ADOTTSÁGOK: 

 • magabiztosság
 • feladatok delegálásának képessége
 • eltökéltség
 • kreatív gondolkodás / nyitottság / újítószellem
 • függetlenség
 • tudásközpontúság
 • profitszemlélet
 • kapcsolatépítés
 • kockázatvállalási hajlandóság
 • értékesítői véna

 

Minél inkább dominálnak valakiben a fenti adottságok, annál nagyobb esélye van arra, hogy vállalkozói szerepben is helytálljon. Persze meglehetősen ritka, hogy valaki mind a 10 területen kiemelkedő adottságokkal rendelkezzen, ha mégis, az ilyen személynek óriási esélye van arra, hogy sikeres vállalkozóvá váljon.

Az EP10 felmérés azonban nem a spártai Gerúszia, a Vének Tanácsa. Nem fogja eldönteni helyetted, hogy indítsál-e vállalkozást avagy sem. Ez egyedül a Te döntésed. Azt viszont pontosan megmutatja, hogy jelenlegi állapotodban, mely adottságaid tesznek alkalmassá a sikeres vállalkozásra és melyek akadályoznak abban. A kiemelkedő adottságaidat fejlesztve, azokra fókuszálva nagyobb esélyed van arra, hogy vállalkozásodat sikerre vidd.

Az általam kínált Fejleszd Vállalkozói Adottságaidat Program keretében a benned lévő erősségekre, a kiemelkedő adottságaid fejlesztésére, azok egyedi kombinációjára fókuszálunk, és segítek abban, hogy vállalkozói adottságaidat jobban megértsd és alkalmazd annak érdekében, hogy nagyobb eséllyel tudd megvalósítani és sikerre vinni ötletedet, prosperálóbbá tudd tenni vállalkozásodat.

 

Mit mondtak azok, akik már jártak nálam?

"50 felett szinte már reménytelen állást találni, ezért eldöntöttem, hogy egyéni vállalkozásba fogok kezdeni. Azonban az embernek ebben a korban nem maradt túl sok esélye, így azt jól akartam kihasználni. Korábban hajlamos voltam mindent feltenni egy lapra. A tanácsadások alatt megtanultam, hogy ehelyett inkább haladjak lépésről-lépésre és ne csak egyirányban tudjak gondolkodni. István abban is segített, hogy az erősségeimet minél jobban ki tudjam használni a vállalkozásomban."

Szabó László, CNC esztergályos, egyéni vállalkozó

 

„Vállalkozást terveztem indítani és ennek apropóján kerültem kapcsolatba Istvánnal. Először kicsit féltem, hogy ugyanazokat a közhelyeket fogom visszahallani, amiket szinte minden tanácsadótól. Viszont arra gondoltam, mivel az első alkalom ingyenes és a nemzetközi hírű Gallup Kutatóintézet tesztjét használja, hát mit veszíthetek. Szerencsére kellemes meglepetés ért. István nagyon gyakorlatias ember, aki egy intenzív nap és három alkalom utánkövetés alatt rendet tett a gondolataimban, és rávilágított az erősségeimre és arra, hogyan tudnám a képességeimet jobban kamatoztatni a vállalkozásomban.”

Holcz Éva, építőmérnök

 

Kérem az INGYENES vállalkozásfejlesztést >>

 

Miért a Gallup-féle Entrepreneurial Profile 10?

 • A fejlesztő program tudományos alapokon nyugszik.
 • Évtizedes tapasztalatokat fog össze!
 • Évek óta alkalmazzák a gyakorlatban világszerte!
 • A StrengthsFinderrel együtt eddig több mint 14 millió embernek segített!
 • Pénzvisszafizetési Garanciát vállalok!

 

Kinek szól a Fejleszd vállalkozói adottságaidat program?

Azoknak, akik

 • ÁLLÁSKERESŐKNEK, MUNKAVÁLLALÓKNAK

akik saját vállalkozás elindítását tervezik és felkészülten, a siker nagyobb esélyével akarnak abba belevágni

 • GYAKORLÓ VÁLLALKOZÓKNAK

akik szeretnék még hatékonyabbá, még jövedelmezőbbé tenni vállalkozásukat

 • VÁLLALKOZÓKKAL DOLGOZNAK EGYÜTT

és jobban meg szeretnék érteni, hogyan gondolkodnak, működnek a vállalkozók, milyen elvárásaik vannak.

 

Kinek NEM szól? Annak, aki

 • teljes mértékben elégedett a jelenlegi helyzetével
 • tökéletesen tisztában van a sikeres vállalkozáshoz szükséges adottságokkal és ezek közül jó párat maximális hatékonysággal alkalmazni. is tud
 • csak rövidtávon tudsz gondolkodni. Ugyan már 2-3 hónap alatt is változásokat fogsz tapasztalni, de minimum számolj fél évvel mire egy-egy adottságodat valódi erősségként tudod használni
 • nem szeret erőfeszítést tenni semmiért. Ahhoz, hogy a domináns vállalkozói adottságaidból erősségeket tudj kovácsolni, új ismereteket kell elsajátítanod, rengeteget kell gyakorolnod, hogy a tudást alkalmazni is tudd
 • nem akar változni, fejlődni. Ha nem tudsz, de akarsz, azon tudunk segíteni. Erről szól a program.
 • elégedett vagy a vállalkozása eredményeivel, nem vágyik többre, jobbra, és úgy gondolja, vállalkozása jelenleg azt az utat járja, amelyet kijelölt számára
 • a vállalkozásából mindig a legtöbbet tudja kihozni, az maximális hatékonysággal működik, és úgy érzi, annak teljesítményén már semmit nem lehet javítani.

 

Érdekel a vállalkozásfejlesztés? Vágj bele INGYEN >>

 

Hogyan profitálhatsz a programból?

 • Sokkal hatékonyabb leszel a vállalkozásodban és mindenben, amihez fogsz.
 • A csapatodat jobban fogod érteni és abban jobban tudsz majd vezetőként is teljesíteni.
 • Jobban megismered magad. Tudatosulni fog benned, hogy milyen vállalkozói adottságokkal rendelkezel, mik az erősségeid, mire építhetsz leginkább.
 • Látni fogod, milyen - a sikeres vállalkozáshoz nélkülözhetetlen - adottságaid gyengébbek, így tudni fogod, hogy milyen kollégákkal, üzleti partnerekkel vedd körbe magad.
 • Tudatosabb leszel döntéseidben.
 • Tudatosabban fogod építeni kapcsolataidat.
 • Szélesedik a látóköröd: egy csomó új dolgot, számtalan új szempontot és kínálkozó lehetőséget fogsz észrevenni magad körül. Olyanokat, melyek mellett eddig szó nélkül elmentél vagy figyelembe sem vettél.
 • Elindulsz azon az úton, mely a sikerhez vezet.

 

Ha MEGLÉVŐ VÁLLALKOZÁSODAT szeretnéd még JÖVEDELMEZŐBBÉ, még HATÉKONYABBÁ tenni, a fejlesztési program eredményeként:

 • Jobban megismered magad. Tisztábban fogod látni a saját szerepedet, feladataidat és felelősségedet a vállalkozásodban. Tudatosulni fog Benned, hogy milyen vállalkozói adottságokkal rendelkezel, mik az Erősségeid.
 • Ugyanakkor látni fogod, milyen - a sikeres vállalkozáshoz nélkülözhetetlen - adottságaid gyengébbek, így tudni fogod, hogy milyen munkavállalókat keress, milyen üzleti partnerekkel működj együtt.
 • Sokkal hatékonyabb leszel a vállalkozásodban és mindenben, amihez fogsz.
 • A csapatodat jobban fogod érteni és abban jobban tudsz majd vezetőként is teljesíteni.
 • Tudatosabb leszel döntéseidben.
 • Tudatosabban fogod építeni kapcsolataidat és a vállalkozásodat.
 • Szélesedik a látóköröd: egy csomó új dolgot, számtalan új szempontot és kínálkozó lehetőséget fogsz észrevenni magad körül, olyanokat, amelyek mellett eddig elmentél vagy figyelembe sem vettél.
 • Képes leszel ráállítani vállalkozásodat arra a pályára, mely a sikerhez vezet.

  

Pénzvisszafizetési Garancia!

Számomra a legfontosabb, hogy elégedetten távozz tőlem és kapcsolatunk mindkettőnk számára gyümölcsöző legyen. Ezt olyan komolyan gondolom, hogy az általam kínált Fejleszd Vállalkozói Adottságaidat programra - szerződésben rögzített (!) – pénzvisszafizetési garanciát vállalok.

Tehát amennyiben kifizetted a fejlesztési programot, de valamiért mégsem vagy elégedett azzal, úgy érzed, nem azt kaptad, amit vártál, nincs más dolgod, minthogy ezt írásban jelezd nekem. Én pedig visszafizetem Neked a pénzed.

 

Hogyan működik a program?

 • Gyakorlatban már bizonyított módszereket mutatok meg a számodra, melyeket teljesen rád szabunk, melyeket használva meg tudsz felelni a piac és a versenytársak növekvő elvárásainak, meg tudod tervezni a vállalkozásod jövőjét, meg tudod valósítani álmaidat.
 • Tudást és tapasztalatot bárki tud szerezni, ezek nem fognak megkülönböztetni téged másoktól és nem fognak kiemelni a vállalkozók tömegből. Az erősségeid és azok kombinációja azonban csak rád jellemzőek! Ha ezekkel tisztában vagy, fejleszted őket, és tudatosan építesz rájuk, nagyobb eséllyel tudod megvalósítani és sikerre vinni az ötletedet, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tudod tenni a vállalkozásodat.
 • A program célja: megtanítson téged azonosítani, fejleszteni és használni a domináns vállalkozói adottságaidat, erősségeidet. Ha tudatosan építesz az erősségeidre, képes leszel hegyeket megmozgatni, és folyamatosan kiváló teljesítményt nyújtani.
 • A fejlesztés egyénileg, négyszemközt valósul meg, amelyen csak te meg én veszünk részt.
 • A program hossza: 6-8 óra + a fejlődésed utánkövetése (4*2 óra). A program mentes mindenféle elméleti sallangtól. Pontosabban csak annyira van jelen, amennyire az a tökéletes megértéshez szükséges.
 • A vállalkozófejlesztési program szilárd tudományos alapokon nyugszik. A felmérés az USA-beli Gallup Intézet által kifejlesztett Entrepreneurial Profile 10-en alapul, melyet a szakértők több éves fejlesztés, 4 000 vállalkozót bevonó kutatás eredményeként hoztak létre. A felmérés tudományos hátteréről itt olvashatsz.
 • A StrengthsFinderrel együtt mára több mint 14 MILLIÓ EMBER (!) fedezte fel erre az eszközre alapozva az erősségeit, tette hatékonyabbá, produktívabbá vállalkozását.
 • Röviden az  EP10 felmérésről: a szakértők egy hosszú kutatás végén 10 adottságot fedeztek fel, melyekkel minden kiemelkedően sikeres vállalkozó rendelkezik valamilyen kombinációban. Ezek az adottságok: magabiztosság; feladatok delegálásának képessége; eltökéltség; kreatív gondolkodás / nyitottság / újítószellem; függetlenség; tudásközpontúság; profitszemlélet; kapcsolatépítés; kockázatvállalási hajlandóság; értékesítői véna. A felmérés pontosan megmutatja, hogy jelenlegi állapotodban, mely adottságaid tesznek alkalmassá a sikeres vállalkozásra és melyek akadályoznak abban. A kiemelkedő vállalkozói adottságaidat fejlesztve nagyobb esélyed van arra, hogy a vállalkozásodat sikerre vidd. Az EP10 felmérést online tudod kitölteni, ami során 140 kérdést kell megválaszolnod. A kitöltés kb. 30-45 percet vesz igénybe. A tesztben 10, a sikeres vállalkozókat leginkább jellemző, s több évtizedes kutatás során tudományosan is bizonyított adottság kerül megmérésre. Az EP10 a vállalkozói adottságok korai felismerését teszi lehetővé (ezért viszonylag már korai életszakaszban, 14 éves kortól ajánlott a kitöltése. Így nem meglepő, hogy az USA-ban a középiskolással a tanintézmények ki is töltetik!), melynek révén rangsorolva látod, hogy a 10 vállalkozói adottság közül te melyikkel és milyen mértékben rendelkezel. A teszt végén egy személyre szóló fejlesztési riportot is kapsz. 
 • Az EP10 tehát azonosítja, hogy az egyes vállalkozói adottságok kapcsán milyen szinten állsz, mi pedig a fejlesztési program során ketten, együtt, pontosan megfogalmazzuk és papírra vetjük az erősségeidet, melyek így számodra is kézzelfoghatókká válnak.
 • Emellett megtanítok neked különböző praktikus technikákat, melyek segítségével fejleszteni és hatékonyabban alkalmazni tudod a vállalkozói erősségeidet, ezáltal  jobban ki tudod használni az erősségeidben rejlő lehetőségeket, és képes leszel kezelni azokat a helyzeteket is, melyek eddig csak az energiáidat szívták le. 
 • Ennek keretében közelebbről megvizsgálunk jó néhány olyan helyzetet, melynek a menedzselése számodra nagyobb erőfeszítést igényel. Együtt kiderítjük, miért van ez így.
 • Megvizsgáljuk, min kellene változtatnod azért, hogy ez gördülékenyebben menjen. Megmutatom neked, hogyan tudod ezeket a szituációkat jobban kezelni az erősségeidre támaszkodva. Hiszen az erősségeid tudatos használatával, még hatékonyabb kibontakoztatásával rendkívüli eredményeket érhetsz el.
 • Az egész program során a vállalkozói adottságaid fejlesztését az erősségeidre alapozzuk.
 • Fejlesztési tervet dolgozzunk ki, melyet a program végén konkrét Fejlesztési akciókra bontunk le. Azaz együtt meghatározzuk, hogy melyik adottságod kapcsán, milyen fejlesztést, előrelépést, hogyan és meddig fogod megvalósítani.
 • 12 hónapig bármikor fordulhatsz hozzám bizalommal.

 

Utánkövetés

Sajnos a legtöbb fejlesztési programból és képzésből hiányzik a visszacsatolás, azaz hogy az idő múlásával leellenőrizzük, a résztvevőnek mennyire sikerült az elsajátított ismereteket a mindennapi gyakorlat részévé tennie.

Az általam kínált Fejleszd Vállalkozói Adottságaidat program esetén az utánkövetés nagy szerepet kap. A fejlesztést követően négy alkalommal - 1., 3., 6 és 12. hónapban - újra találkozunk és megnézzük, hogy a leírt tervekből, kitűzött célokból, fejlesztésekből mit sikerült megvalósítanod, esetleg miben maradtál el, min kell változtatnod, hogy elérd a céljaidat. Ha szükséges, finomhangolást végzünk a korábban megtervezett (akció)lépéseken.

 

Mindent összefoglalva

Sajnos sokan úgy vágnak bele egy-egy vállalkozásba, hogy nemcsak kellő pénzügyi, gazdasági ismeretekkel nem rendelkeznek, de még azzal sincsenek tisztában, milyen adottságokkal rendelkeznek és azokat hogyan fordíthatják a vállalkozásuk javára. Előre nem látják világosan saját szerepüket, hozzájárulásukat a vállalkozásukhoz, így rengeteg olyan feladatot is magukra vállalnak, amiben esélyük sincs a sikerre. Ugyanakkor nem látják reálisan, miben szorulnak támogatásra. Ez persze nem a vállalkozók hibája. Az okok között megemlíthetjük a több évtizedre visszanyúló vállalkozói (főleg a családi vállalkozásbéli) tapasztalatok hiányát, a több sebből is vérző oktatási rendszerünket, mely a vállalkozói életformára egyáltalán nem készíti fel a fiatalokat. Megfelelő ismeretek, önismeret, a vállalkozói adottságaink ismerete és tudatos hasznosítása nélkül azonban nem működtethetünk sikeres vállalkozásokat. Közülünk azonban csak néhányan született vállalkozók, többségünknek meg kell tanulnia, hogyan váljon sikeres vállalkozóvá. Ha tudatosan fejleszted vállalkozói adottságaidat, nagyobb eséllyel tudod megvalósítani és sikerre vinni az ötletedet, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tudod tenni a vállalkozásodat. Vagy folytass mindent úgy, ahogy eddig - végül is neked kell döntened, hogy milyen szinten akarsz vállalkozni.

 

Vállalkozói adottságok fejlesztésére irányuló programjaim

(Ha nem látod jól a táblázatot, kattints rá, és nézd meg nagyobb méretben) 

  

Itt jelentkezhetsz az INGYENES vállalkozásfejlesztésre >>

 

Mi történik a jelentkezés után?

 • Először is kérlek, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot.
 • Az első alkalom teljesen INGYENES, így azért sem előre, sem utólag NEM kell fizetned semmit. Ehhez NEM kell egyik szolgáltatásomat sem megrendelned. Az első alkalom egy kipróbálási lehetőség, hogy el tudjad dönteni, szükséged van-e az én tanácsaimra.
 • A jelentkezésedet követő 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a találkozó részleteit és válaszoljak a kérdéseidre.
 • A megbeszéltek alapján az e-mail címedre küldök egy emlékeztetőt a találkozó helyét, időpontját és a legfontosabb tudnivalókat illetően.


Kérdésed van? Tedd fel azokat is az alábbi űrlap Megjegyzés rovatában! Ha most valamiért nem tudod a jelentkezést elküldeni, hívd a + 36 (30) 443 6670-es számot vagy keress Skype-on.

Jelentkezem a vállalkozói adottságaim fejlesztésére

Ezen az űrlapon keresztül kényelmesen tudsz jelentkezni a vállalkozói adottságok fejlesztési programra. Az első alkalom teljesen INGYENES és azzal NEM vállalsz magadra semmilyen kötelezettséget. Ha a találkozónk végén úgy ítéled meg, hogy neked nincs szükséged a vállalkozói adottságaid fejlesztésére, egyszerűen csak jelezd ezt felém, és nem beszélünk meg folytatást. A jelentkezésedet követő 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük az INGYENES tanácsadás részleteit. Ha kérdésed van, a Megjegyzés rovatban bátran tedd fel.

Jelentkezz a fejlesztésre, és ha a tanácsadás Skype-on keresztül valósul meg, az alap 45 perc mellé + 15 percet MOST AJÁNDÉKBA kapsz! Ez így már 60 perc INGYENES tanácsadás!
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
3 + 4 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.