Személyes konzultáció

Ne töltsd az idődet kísérletezéssel!

Az alábbi tanácsadásaimon keresztül személyre szabott módon, négyszemközt tudok segíteni a Téged ért kihívások megoldásában.

 

Álláskeresési, Pályaorientációs, Karrier tanácsadás

Segítek neked, hogy miképpen

 • találj magadnak olyan állást, amelyre csak kevesen pályáznak
 • jelentkezz olyan pozíciókra, amiket a munkaadók meg sem hirdetnek, viszont, ha Te tudsz ezekről, a továbbiakban nem szorulsz az álláshirdetésekre
 • érd el, hogy elolvassák az önéletrajzodat, és behívjanak állásinterjúra
 • írj a munkaadó elvárásainak megfelelő motivációs levelet
 • készülj fel az állásinterjúra, a stresszinterjúra
 • építs Énmárkát, amely ma már legalább olyan fontos, mint egy jó önéletrajz
 • használd a közösségi médiát (Facebook, LinkedIn) állásszerzésre
 • tárgyalj a béredről, hogy az állásinterjú végén elégedett legyél a fizetéseddel is
 • mindezeken túl válaszolok az álláskereséssel, a pályamódosítással és a karrierépítéssel kapcsolatos összes kérdésedre
 • az álláskeresési tanácsadás eredményeként sokkal jobban fogod ismerni önmagad: céljaidat, képességeidet
 • segítek visszanyerni az önbizalmad, mert egészséges önbecsülés nélkül nem fogod tudni hitelesen képviselni a leendő munkáltatód előtt
 • segítek azonosítani az erősségeidet, ezáltal olyan munkát szerezhetsz magadnak, amit élvezel, és ahol építhetsz azokra a készségeidre, melyekkel ki tudsz tűnni a tömegből.

 

   Érdekel >>   

 

Jobb munkát, több fizetést akarsz? Építs az Erősségeidre!

Mi szólnál ahhoz, ha

 • egy sokat bizonyított, közel 14 millió ember által kipróbált nemzetközi módszer segítségével megtudhatnád, hogy
  • melyek azok az adottságaid, amelyekre ha jobban odafigyelsz, azokból valódi erősségeket fejleszthetsz ki,
  • így a jövőben jobb, az erősségeidhez illő állást találhatsz,
  • inkább neked való karrierbe kezdhetsz,
  • ahol jobban meg tudod csillogtatni a tehetségedet és
  • mind erkölcsileg, mind anyagilag jobban megbecsülnének
 • egy rád szabott, teljesen gyakorlatorientált, jól használható fejlesztési programot állítanánk össze neked, amivel mindezt elérheted
 • olyan sokat tesztelt gyakorlati eszközöket ismerhetnél meg, melyeket, ha tudatosan alkalmazol, az erősségeidben rejlő lehetőségeket maximálisan ki fogod tudni használni.

Tudást és tapasztalatot bárki szerezhet, ezek nem fognak megkülönböztetni téged másoktól és nem fognak kiemelni a tömegből. Az erősségeid és azok kombinációja azonban csak rád jellemzőek! Ha ezekkel tisztában vagy, fejleszted őket és tudatosan építesz rájuk, jobban tudsz majd teljesíteni, magabiztosan tudsz munkahelyet választani vagy éppen változtatni, és elképesztően sikeres leszel abban, amit csinálsz.

Az ügyfeleim visszajelzése alapján, hidd el, az eredmények EL-KÉ-PESZ-TŐ-EK! Az erősségfejlesztés eredményeként élvezni fogod a munkádat, hatékonyabban tudod majd ellátni a feladataidat, tudatosabban fogod élni az életed és észre fogod venni azokat a lehetőségeket, melyek mellett eddig csak elmentél.

 

   Érdekel >>   

 

Vállalkoznál? Fejleszd vállalkozói adottságaidat!

Mit szólnál ahhoz, ha

 • egy sokat bizonyított módszer segítségével megtudhatnád, hogy melyek azok az adottságaid, amiket, ha alkalmazol, meg tudod valósítani az ötletedet, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tudod tenni vállalkozásodat
 • egy rád szabott, teljesen gyakorlatorientált, jól használható fejlesztési programot állítanánk össze neked, amivel vállalkozásodat sikere viheted
 • olyan sokat tesztelt gyakorlati eszköztárat ismerhetnél meg, amit, ha tudatosan alkalmazol, az erősségeidet maximálisan fogod tudni kamatoztatni a vállalkozásodban.

Tudást és tapasztalatot bárki képes szerezni, ezek nem fognak megkülönböztetni téged másoktól és nem fognak kiemelni a vállalkozók tömegéből. Az erősségeid és azok kombinációja azonban csak rád jellemzőek! Ha ezekkel tisztában vagy, fejleszted őket és tudatosan építesz rájuk, jobban tudsz majd teljesíteni, nagyobb eséllyel tudod megvalósítani és sikerre vinni az ötletedet, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tudod tenni vállalkozásodat.

Az ügyfeleim visszajelzése alapján, hidd el, az eredmények EL-KÉ-PESZ-TŐ-EK! A vállalkozói adottságaid fejlesztése eredményeként fürödni fogsz a sikerekben, (újra) élvezni fogod a vállalkozásodat, hatékonyabban tudod ellátni a feladataidat, tudatosabban fogod építeni a kapcsolataidat, és észre fogod venni azokat a lehetőségeket, melyek mellett eddig csak elmentél.

 

   Érdekel >>   

 

Miért érdemes megfogadnod a tanácsaimat?

 

Tóth István vagyok, 7 éve dolgozom álláskeresőkkel, eddig több mint 3 000 önéletrajzot láttam és állásinterjúra több mint 1 000 embert készítettem fel.

Pontosan tudom, mik a munkaadók elvárásai, melyek az álláskeresők leggyakoribb hibái, mitől jó egy önéletrajz és egy motivációs levél és azt is tudom, hogyan lehet valaki sikeres az állásinterjún. Emellett abban is tudok segíteni, hogy hol érdemes állást keresned, és hogyan szerezhetsz (teremthetsz) magadnak állást.

Oktatóanyagaim, személyes konzultációim, ingyenes tanfolyamom és az ingyenes tanácsadásom segítségével mára több mint ezer álláskeresőnek segítettem az elhelyezkedésben.

Ha álláskeresőként hozzám fordulsz, a legeredményesebb álláskeresési technikákat tanítom meg neked, hogy minél előbb megtaláld és elnyerd az új állást. Nem egy fejvadász vagyok, aki munkaadó cégek megbízásából választ ki és közvetít munkaerőt, hanem közvetlenül a jelölteknek, az álláskeresőknek segítek az elhelyezkedésüket felgyorsítani.

Az amerikai Gallup Intézet Erősségfejlesztő programjával, a StrengthsFinderrel mintegy öt éve ismerkedtem meg és eddig több száz álláskereső esetében használtam  a módszert eredményesen.

Az álláskeresőknél alkalmazott erősségfejlesztési módszer kapcsán elkezdtem tanulmányozni a Gallup Vállalkozásfejlesztési programját, az Entrepreneurial Profile 10-et. A vállalkozói adottságok fejlesztési programot azóta közel hatvan vállalkozó ügyfelemnél volt szerencsém alkalmazni. Egy részük induló vállalkozás volt (többségükben olyan munkavállalók, akik az állásuk elvesztése után vállalkozás indításában gondolkodtak), más részük gyakorló vállalkozó, akik szerették volna még hatékonyabbá, még jövedelmezőbbé tenni vállalkozásukat.