Állásszerző tréning - all in one

Mit szólnál ahhoz, ha megmutatnám, hogyan

találj magadnak állást

 • olyanokat, amikre csak kevesen pályáznak

jelentkezz olyan pozíciókra

 • amiket a munkaadók meg sem hirdetnek, viszont, ha te ezt tudod, a továbbiakban már nem fogsz az álláshirdetésekre szorulni

érd el, hogy elolvassák az önéletrajzodat

 • és behívjanak állásinterjúkra

írj jó motivációs levelet

 • olyat, ami a továbbiakban nem egy felesleges nyűg lesz a számodra, hanem egy újabb hasznos eszköz az állás megszerzéséhez

készülj fel az állásinterjúra, a stresszinterjúra

 • hogy még a legtrükkösebb interjúkérdésekre is tudj válaszolni, és hogy mindvégig meg tudd őrizni a hidegvéredet az interjú alatt

építs Énmárkát

 • amely ma már legalább olyan fontos, mint egy jó önéletrajz

használd a közösségi médiát (Facebook, LinkedIn)

 • hogy nagyobb eséllyel találj magadnak állást

tárgyalj a béredről

 • hogy az állásinterjú végén elégedett legyél a fizetéseddel is.

 

Mindezeken túl

 • válaszolok az álláskereséssel, a pályaorientációval és a karrierépítéssel kapcsolatos kérdésekre
 • segítek visszanyerni az önbizalmad, mert egészséges önbecsülés nélkül nem fogod tudni hitelesen képviselni magad a leendő munkáltatód előtt
 • segítek azonosítani az erősségeidet, ezáltal olyan munkát szerezhetsz magadnak, amit élvezel és ahol építhetsz azokra a készségeidre, amelyekkel ki tudsz tűnni a tömegből.

 

Szóval, ha szeretnél velem együtt felkészülni a gyors állásszerzésre, akkor mindenképp olvass tovább!

A munkaerő-piac és az álláskeresés sokkal összetettebb, mint ahogy azt sokan gondolják. Az én célom az, hogy ezeket megismerd, és olyan állást találj, amelyben igazán jól érzed magad. Ehhez egy kiscsoportos állásszerző tréninget ajánlok neked, mely all in one, tehát mindent tartalmazz, amire a gyors és hatékony állásszerzéshez szükséged lehet.

 

Üdvözöllek!

Tóth István vagyok, álláskeresi tanácsadó.

7 éve dolgozom álláskeresőkkel, eddig több mint 3 000 önéletrajzot láttam és állásinterjúra több mint 1 000 embert készítettem fel.

Pontosan tudom, mik a munkaadók elvárásai, melyek az álláskeresők leggyakoribb hibái, mitől jó egy önéletrajz és egy motivációs levél és azt is tudom, hogyan lehet valaki sikeres az állásinterjún. Emellett abban is tudok segíteni, hogy hol érdemes állást keresned, és hogyan szerezhetsz (teremthetsz) magadnak állást.

Oktatóanyagaim, személyes konzultációim, ingyenes tanfolyamom és az ingyenes tanácsadásom segítségével mára több mint ezer álláskeresőnek segítettem az elhelyezkedésben.

Ha álláskeresőként hozzám fordulsz, a legeredményesebb álláskeresési technikákat tanítom meg neked, hogy minél előbb megtaláld és elnyerd az új állást. Nem egy fejvadász vagyok, aki munkaadó cégek megbízásából választ ki és közvetít munkaerőt, hanem közvetlenül a jelölteknek, az álláskeresőknek segítek az elhelyezkedésüket felgyorsítani.

 

Hány főt jelent a kiscsoport tréning?

A kiscsoportos állásszerző tréningjeimet tudatosan úgy szervezem, hogy a résztvevők száma ne haladja meg a 6 főt. Erre azért van szükség, hogy mindenki egyedi problémájának kezelésére is elegendő idő jusson a csoportos tréningen.

 

Miért all in one?

Persze szét lehetne bontani a tréninget több részre, de én ezt személy szerint nem tartom jó megoldásnak. Éppen ezért az állásszerző tréning nálam all in one, tehát minden egyben. A tréning nem csak önéletrajz és motivációs levél írásról és álláskeresési technikákról szól, de nem is csak az állásinterjúra való felkészítésről és a bértárgyalásról, hanem ezek mindegyikéről, hiszen a gyors és hatékony álláskeresésnek mindegyik fontos összetevője.

Ha a helyzeted elég sajátságos, akkor is javaslom, gyere el az állásszerző tréningemre, mert a kiscsoportos tréninget úgy alkottam meg, hogy elegendő időnk maradjon az egyedi problémákat átbeszélni akár a csoporton belül, akár négyszemközti konzultáción.

 

Pénzvisszafizetési Garancia!

Számomra a legfontosabb, hogy elégedetten távozz tőlem és kapcsolatunk mindkettőnk számára gyümölcsöző legyen. Ezt olyan komolyan gondolom, hogy az Állásszerző tréningre – szerződésben rögzített (!) – pénzvisszafizetési garanciát vállalok.

Tehát amennyiben kifizetted a program díját, de mégsem vagy elégedett azzal, úgy érzed, nem azt kaptad, amit vártál, nincs más dolgod, minthogy ezt írásban jelezd nekem. Én pedig visszafizetem Neked a pénzed.

 

 

Érdekel az Állásszerző tréning?

Ha érdekel a kiscsoportos állásszerző tréning, és kíváncsi vagy a részletekre, kérlek, írj nekem, én pedig 24 órán belül visszajelzek.

   Kérem a visszahívást >>   

 

Érdeklődöm az állásszerző tréning iránt